Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm - 7% sleva

-7%
Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, turistické hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm .

Zlevněné zboží

Hůl Stretch Lite od Gabel je ideálním produktem pro ty, kteří trénují Nordic Walking profesionálně a chtějí mít kvalitní produkt, který dokáže zajistit maximální výkon.
Tato dvousektorová teleskopická hůl, pokrývající délky od 75 do 130 cm (30'' – 52''), uspokojí potřeby všech sportovců s výškou od 1,20 do 1,85 m. Tento model tvoří dvě trubky z hliníkov&e...acute; slitiny: horní má průměr 16 mm a spodní 14 mm. Díky uzamykacímu systému a rozšiřování T.P.L. máte možnost měnit délku dle vašeho požadavku. Jednoduše otočte dva konce trubek podle pokynů na holi. Jakmile dosáhnete požadované délky, jednoduše otočte opačným směrem, abyste trubky zajistili.
Díky použitým materiálům je model Stretch Lite velmi lehký, ale zároveň odolný a pevný.
Rukojeť Dual Cork je ideální pro dlouhé procházky v létě a při nízkých teplotách, jelikož přírodní korek je nejlepším materiálem pro přímý kontakt s rukou. Popruh Comfort NCS zajišťuje pevné a bezpečné uchopení po celou dobu výletu. Díky systému NCS můžete uvolnit ruku kdykoli potřebujete. Stačí zmáčknout jednoduché tlačítko umístěné na gripu a budete mít ruku volnou.
Hůl Stretch Lite od Gabel je vybavena hrotem Vario Fit Carbide a TR talířkem, který se postará o to, aby se vaše hůl nezabořila do měkké půdy, zatímco hrot Widia, ostrý a odolný, vám zaručí výjimečný záběr na jakékoli půdě. Součástí jsou také dvě gumové podložky Roaster Pad ideální pro ty, kteří chtějí ztlumit dopad holí na tvrdý povrch.
Model Stretch Lite uspokojí všechny vaše potřeby během dní venku.
Fast Lock – Rychlý a spolehlivý
Inovativní systém FAST LOCK je technologie vnějšího uzamykání založená na excentrickém mechanismu, která nabízí alternativu ke standardním uzamykacím systémům, které vyžadují otáčení trubek. Tento systém uzamyká trubky pomocí vnější páky a je opravdu rychlý a spolehlivý i v extrémních podmínkách nízkých teplot nebo v rukavicích.
Systém Fast Lock 2012 byl také vylepšen systém mikrometrického nastavení. Nastavení lze provést ručně, bez jakýchkoli dalších nástrojů.
Karbid - hrot ostrý a odolný
Hroty holí hrají velmi důležitou roli: ostré a odolné hroty Gabel zaručují jistou přilnavost na jakémkoli typu terénu. Trekingové hole mají hroty Widia. K dispozici jsou také pryžové kryty pro tlumení nárazů na tvrdém terénu.
N.C.S. – Nordic Click System
Zatlačte plastový okraj až na konec otvoru (uslyšíte kliknutí).
Popruh je nyní upevněn.
Uvolněte ruku z hole stisknutím horního tlačítka N.C.S.
Vaše ruka je nyní volná!
Reflexní – viditelnost a bezpečnost
Buďte viděni a buďte v bezpečí: zlepšete vaši viditelnost díky materiálu rozptylujícího světlo, který vrací velkou část světla dopadajícího na nálepku.
Grip – Ergonomie a pohodlí
Zaoblený tvar na vrchu a úhel 6-7° pro zlepšení pohodlného uchopení a uvolnění během činnosti. Všechny gripy Gabel jsou vyrobeny z nealergických sloučenin (odolné vůči pocení).
Popis
Délka: 75 - 130 cm / 30'' - 52''
Průměr: 16 / 14 mm
Materiál: Hliník F56
Rukojeť: Dual Cork 01/37
Popruh: NCS Comfort 02/36 NCS
Talířek:... Technologie : Top Performance Locking Věková skupina : Dospělý Typ aktivity : Nordic Walking Technologie : Nordic Click System Délka : 75 - 130 cm Délka ve složeném stavu : 75 cm Barva : Černá Průměr : 14 mm Barva : Šedá Pohlaví : Unisex Materiál : Hliník Průměr : 16 mm Země původu : Itálie Modelový rok : 2022 Nastavitelná velikost : Ano Barva podle výrobce : Sand Hmotnost : 204 g Počet dílů : 2

Produkt je výrobek značky Gabel ,distribuovaný s EAN kódem 8030515104667.

Procházet zboží z kategorie Sport Gabel, Outdoorové aktivity Gabel, Kempování a turistika Gabel, Turistické hole Gabel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Grey
  • Materiál: Aluminium
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 253,- Kč
1 190,- Kč
Detail

Gabel S-3.0 Active Black/Lime 105 cm

Black Green / Carbon fibers / Gabel
1 446,- Kč
Detail
1 446,- Kč
Detail

Gabel Stretch Carbon Telescopic Poles

Black Green / Carbon fibers Aluminium / Gabel
1 690,- Kč
1 363,- Kč
Detail
3 590,- Kč
Detail
1 077,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, turistické hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gabel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gabel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gabel Stretch Lite Sand 75 - 130 cm
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

1711,- Kč