Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BOSCH HBG635NS1

BOSCH HBG635NS1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BOSCH HBG635NS1 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným BOSCH HBG635NS1 .

Detailní informace

Vestavná trouba BOSCH HBG635NS1: Samostatná vestavná elektrická trouba Bosch v nerezovém provedení se pyšní svým zařazením do energetické třídy A+ a je tedy velmi úsporným spotřebičem.Kvalita na prvním místěSamostatná vestavná elektrická trouba Bosch v nerezovém provedení se pyšní svým zařazením do energetické třídy A+, a je tedy velmi úsporným spotřebičem. Komfortní ovládání je zajištěno díky prstenci a TFT grafickému displeji. Můžete si tedy lehce nastavit začátek či konec doby pečení, požadovanou teplotu a také troubu uzamknout dětským ...zámkem. Multifunkční trouba nabízí až 13 funkcí možností regulace teploty 30-300 °C, od klasického pečení přes gril až po 4D horký vzduch. O místo není nouze, jelikož trouba nabízí objem až 71 litrů.Klíčové vlastnostiOvládaní pomocí prstence a TFT dotykového displejeProgramování doby pečeníMultifunkční trouba - 13 druhů ohřevuUkazatel aktuální teploty a zbytkového teplaVýklopná dvířka SoftMove pro tiché otevírání a dovíráníFunkce AutoPilot - 10 přednastavených automatických programůSnadná údržba a nespočet funkcíDíky funkci EcoClean Direct už nebudete muset troubu čistit. Speciální povrch z antracitového smaltu umožňuje absorbovat nečistoty z trouby. Mezi další vymoženosti patří i 4D horký vzduch. Ten zajišťuje perfektní distribuci tepla pro optimální výsledky pečení. Kouzlo funkce spočívá v rovnoměrném rozložení teploty ve čtyřech různých úrovních díky změně otáčení ventilátoru za provozu. Tato funkce umožňuje dokonce péct na všech čtyřech úrovních zároveň.Příslušenství:1× smaltovaný plech1× kombinovaný rošt1× univerzální pánevDoplňující informace:Příkon:3650 WSpotřeba energie - ohřev:0,87 kWSpotřeba energie - horkovzduch:0,69 kW

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242002807706.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Trouby Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 068,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BOSCH HBG635NS1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BOSCH HBG635NS1
Právě si prohlížíte...

19390,- Kč