Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BOSCH HBG5780S6

BOSCH HBG5780S6

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BOSCH HBG5780S6 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným BOSCH HBG5780S6 .

Detailní informace

Vestavná trouba BOSCH HBG5780S6: 6 důvodů ke koupi vestavné trouby BOSCH HBG5780S63D horký vzduch se postará o optimální distribuci vzduchu až na 3 úrovních současně pro perfektní výsledky pečení.Funkce AutoPilot nabízí 10 automatickým programů pro perfektní výsledky pečení.Pyrolýza zajistí snadnou údržbu spotřebiče díky automatickému čištění.Výklopná dvířka trouby BOSCH HBG5780S6 se díky speciálnímu mechanizmu SoftMove otevírají a zavírají obzvláště jemně a tiše.Výsuvný systém ClipRail je možné umístit do libovoln...é úrovně pečící trouby.Inteligentní připojení Home Connect pro vzdálené ovládání spotřebiče. Chytrá technologie Home Connect pro snadnější životS inteligentním připojením Home Connect se stanete profíkem ve vaší kuchyni. Prostřednictvím intuitivní mobilní aplikace získáte přístup k bohatému zdroji tipů a triků, chytrých receptů a důležitých informací o nejběžnějších ingrediencích. Kromě toho technologie Home Connect nabízí možnost vzdáleného ovládání trouby BOSCH HBG5780S6 přes aplikaci, i když se zrovna nenacházíte v kuchyni.Vestavná trouba BOSCH HBG5780S6 s funkcí AutoPilotInteligentní funkce AutoPilot umožní nastavit druh připravovaného pokrmu se zadanou hmotností. O nic víc se nemusíte starat, protože druh ohřevu, teplotu a dobu pečení si program řídí automaticky. Pokrm během pečení v troubě BOSCH HBG5780S6 nemusíte podlévat, otáčet ani se o něj jinak starat a výsledek bude vždy naprosto perfektní.BOSCH HBG5780S6 s 3D horkým vzduchem pro perfektní výsledky pečeníVestavná trouba BOSCH HBG5780S6 umožňuje péct až na 3 úrovních najednou. S 3D cirkulací horkého vzduchu je teplo rychle a rovnoměrně rozváděno po celém prostoru trouby, takže můžete bez problému péct společně sladké i pikantní pokrmy, aniž by docházelo k přenosu chutí.Věděli jste, že...Trouby Bosch přináší radost do vaší kuchyně. Jejich ovládání je snadné a přehledné, abyste získali dokonalé informace o přípravě pokrmů, která je překvapivě jednoduchá. Ať jde o nejvyšší modely s barevným TFT displejem a otočným prstencem, nebo ostatní řady s otočnými voliči, LED a LCD displeji, nastavení a ovládání bude vždy hračka.Čištění bez námahy pomocí pyrolýzyJiž žádné namáhavé čištění. Horkovzdušná trouba BOSCH HBG5780S6 využívá systém čištění pomocí pyrolýzy, který troubu zahřeje na cca 480 °C. Díky vysoké teplotě se zbytky tuku a drobné částečky potravin spálí prakticky na popel, který pak stačí snadno setřít vlhkým hadříkem. Stačí stisknout jediné tlačítko a trouba BOSCH se vyčistí zcela automaticky včetně všech stěn, dna a dvířek spotřebiče.Vestavná trouba BOSCH HBG5780S6 nabízí vysoký komfort a flexibilituTrouba BOSCH HBG5780S6 disponuje teleskopickým výsuvným systémem ClipRail, který je možné umístit do libovolné úrovně trouby. V případě, že teleskopický výsuv zcela vytáhnete, speciální mechanismus jej na obou stranách zajistí, aby nedocházelo k převržení plechů a dalšího příslušenství. Pečení je tak mnohem snadnější a bezpečnější.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005173501.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Trouby Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BOSCH HBG5780S6 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BOSCH HBG5780S6
Právě si prohlížíte...

15042,- Kč