Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BEKO Beyond BBIM12400XPS

BEKO Beyond BBIM12400XPS

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BEKO Beyond BBIM12400XPS z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným BEKO Beyond BBIM12400XPS .

Detailní informace

Vestavná trouba BEKO Beyond BBIM12400XPS:
Beko BBIM12400XPS
Úsporná trouba Beko BBIM12400XPS si vás získá svým moderním provedením a praktickým dotykovým ovládáním. Díky rovnoměrné distribuci vzduchu AeroPerfect zajistí krásně propečení pokrmy. V kombinaci s praktickým programem 3D pečení bude váš pokrm dokonale připraven. Trouba bude krásně čistá díky pyrolytickému čištění, které při teplotě 500 °C odstraní veškeré nečistoty. — AeroPerfect rovnoměrné pečení ze všech stran jídla— Pyrolytické čištění spálí nečistoty..., které pak lze snadno setřít hadříkem— Použité materiály EcoFiber vzniklé recyklací odpadu— Teleskopický výsuv pro bezpečnější vyjmutí rozpáleného plechu— Program PizzaPro s teplotou pečení 320 °C pro přípravu italské pizzy 
Hlavní přednosti trouby Beko BBIM12400XPS
Rovnoměrná distribuce vzduchu díky AeroPerfectSoučástí trouby Beko BBIM12400XPS je AeroPerfect™, které zajišťuje rovnoměrné pečení jídla. Díky tomu zajistíte, že pokrmy budou správně a chutně připraveny. Díky této funkci navíc ušetříte spousty energie při pečení. 
Pyrolytické čištění odstraní veškeré nečistotyČištění trouby Beko BBIM12400XPS probíhá pomocí pyrolytického čištění při teplotě 500 °C. Tato teplota dokáže spálit veškeré nečistoty na uhel. Vám stačí po čištění a vychladnutí trouby, nečistoty odstranit hadříkem. 
Trouba Beko BBIM12400XPS podporuje životní prostředíTrouba Beko BBIM12400XPS myslí také na životní prostředí a udržitelný rozvoj. Přesně proto byly při výrobě trouby použity materiály, které vznikly recyklací rybářských sítí a dalšího odpadu. 
Praktický teleskopický výsuvAbyste měli používání co nejpohodlnější, trouba Beko BBIM12400XPS je vybavena praktickým teleskopickým výsuvem, který vám umožní snadné vyndávání plechu. Díky tomu můžete pohodlně zkontrolovat průběh pečení vašeho pokrmu, aniž byste museli vynaložit velkou sílu.
Trouba Beko BBIM12400XPS se speciálním programem pro přípravu pizzyPokud patříte mezi milovníky pizzy, pak vás jistě trouba Beko BBIM12400XPS potěší speciálním programem PizzaPro, která dokáže dosáhnout vysokých teplot, díky čemuž je příprava pizzy stejná, jako z vaší oblíbené pizzerie. 
3D pečení ze tří stran trouby BekoVhod vám přijde také speciální 3D program, který kombinuje horní a spodní ohřev se zádním ohřevem z kruhového topného tělesa a s ventilátorem. Díky tomu se dostane teplo ze všech tří stran. Váš pokrm tak bude perfektně a rovnoměrně připraven.
Meziskelní čištění pro snadnou údržbu trouby Beko BBIM12400XPSTrouba Beko BBIM12400XPS bude vždy krásně čistá díky možnosti meziskelního čištění. Pomocí šroubováku...

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842446351.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Trouby Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 939,- Kč
1 229,- Kč
Detail
14 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BEKO Beyond BBIM12400XPS a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BEKO Beyond BBIM12400XPS
Právě si prohlížíte...

14390,- Kč