Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yedoo Mau Emoji Red

Yedoo Mau Emoji Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yedoo Mau Emoji Red z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, tříkolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Yedoo Mau Emoji Red .

Detailní informace

Vstupní model, nejlehčí a nejmenší koloběžka, toho zvládne za den pozoruhodně hodně. Naplní představy začínajících jezdců a jezdkyň všemi barvami a rozptýlí tváře rodičů – ideální výškou stupátka pro hladkou jízdu začátečníků, správně nafouknutými koly s top ložisky a množstvím bezpečnostních prvků: protiskluzové stupátko, madla s ochrannými konc...i, spousta reflexních prvků, kvalitní V brzda. Kids do detailu
Odlehčený rám, vyladěná výška nášlapu, madla s rozšířenými konci a další osvědčené komponenty. K tomu hravý design a široký výběr barev.
Předjeď mě, jestli to dokážeš
Snadno ovladatelné, nečekaně lehké a obratné koloběžky jsou připravené na ostřejší styl jízdy i drsnější zacházení. Děti si s nimi procvičí nejen tělo, ale i první lekci angličtiny.
Originálně navržený rám
Odlehčený dvoutrubkový rám je lehký a pevný zároveň. Zvládne ztížené jízdní podmínky a jeho optimalizovaný tvar poskytne dostatek prostoru i pro nespoutané jezdce.
Odlehčená konstrukce
Jedinečná dvoutrubková konstrukce umožnila rám koloběžky maximálně odlehčit a zkrátit tak, aby se dětem dobře ovládaly, přenášely i parkovaly.
Bezpečně do zatáček
Nosné trubky pod stupátkem byly přiblíženy k sobě, aby při ostrém klopení zatáček nepřekážely a neškrtaly o jízdní povrch. A závody mohou začít.
Speciální výztuha
Originálně navržená výztuha ve tvaru iniciály zvyšuje pevnost rámu a zajišťuje optimální tuhost koloběžky.
Vyladěná výška stupátka
Níže položené prostorné stupátko snižuje námahu při odrážení a umocňuje tak radost z jízdy.
Vlastnosti: 
Nosnost: 75 Kg Min. výška jezdce: 100 cm Věk jezdce: 4+ let Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlice: YEDOO Hi-ten ocel Představec: Spojený s řidítky Řídítka: YEDOO Hi-ten ocel Rukojeti: YEDOO tvarované s rozšířenými konci Složení hlavy: NECO ocelové 1" závitové Brzdové páčky: 1x TEKTRO JL-352RS alloy Brzdy: 1x "V" TEKTRO alloy Kola: 12"/12" Ráfy: HJC alloy Náboje: JOYTECH ocelové Šířka náboje (přední/zadní): 74/74 mm Ložiska: Konusová Pneumatiky (přední/zadní): KENDA 12x1,75/12x1,75 Max. nahuštění (přední/zadní): 4,5 bar/4,5 bar Příprava na držák láhve (závity 2x M5, rozteč 64 mm): 1x Stojan: YEDOO středový integrovaný Reflexní prvky: Na přebalu řídítek a pneumatikách Základní model: Yedoo Mau Poznámka: Inovovaný model s dvojí výškou stupátka Stupátko: 34 cm Výška řídítek: 69 - 78 cm Šířka řídítek: 48 cm Světlá výška (horní/dolní pozice)*: 4,0/5,6 cm Výška stupátka nad zemí (horní/dolní pozice)*: 6,8/8,4 cm Prostor pro jezdce: 47 cm *Tolerance ± 0,2 cm
Věková kategorie: 4 + Věková skupina: Dítě Brzdový systém: V-Brake Brzdový systém: Zadní Barva podle výrobce: Červená Barva: Červená Země původu: Čína Rám: Yedoo Hi-Ten Rám: Ocel Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Výška: 69 - 78 cm Délka: 111 cm Užitečné zatížení: 75 kg Hmotnost: 6 kg Průměr kol: 12" (203 mm)

Produkt je výrobek značky Yedoo ,distribuovaný s EAN kódem 8595142612713.

Procházet zboží z kategorie Sport Yedoo, Outdoorové aktivity Yedoo, Cyklistika Yedoo, Tříkolky Yedoo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Yedoo Mau Emoji Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, tříkolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yedoo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yedoo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yedoo Mau Emoji Red
Právě si prohlížíte...

4590,- Kč