Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Micro Mini2go Deluxe Plus Red

Micro Mini2go Deluxe Plus Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Micro Mini2go Deluxe Plus Red z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, tříkolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Micro Mini2go Deluxe Plus Red .

Detailní informace

Deluxe verze inovativní kompaktní koloběžky, která je vybavena uložným prostorem – šuplíkem – pro všechny hračky, které dítě potřebuje mít s sebou během výletů. Je vhodná pro děti starší 18 měsíců a ovládá se rozkládáním hmotnosti, takže kromě pobytu na čerstvém vzduchu podporuje i motoriku a rovnováhu dítěte. Tento model je také vybaven tyčí pro tlačení pro momenty, kdy je při ovládání potřebná pomoc rodiče – například při stoupání nebo brzdění. Pokud právě tyč nepotřebujete, je možné ji jednoduše uskladnit v šuplíku. Šuplík je dále vybaven i ...zabudovaným světlem, které může být upevněno na rukojeť a použito jako přední světlo. Koloběžku je možné použít i bez šuplíku. Sedadlo je odnímatelné, stejně jako rukojeť, kterou je také možné výškově nastavit. Odrážecí deska je vyrobena z plastového materiálu zpevněného skelnými vlákny, kolečka jsou vyrobeny z polyuretanu s průměrem 120/80 mm. Výškové nastavení rukojeti: 49-67 cm. Výškové nastavení sedadla: 26 cm. Rozměry desky: 11 x 30 cm. Maximální zatížení: 20 kg se sedadlem, 35 bez sedadla. Hmotnost: 3,6 kg. Červené barevné provedení. Barva: Červená Země původu: Čína Věková kategorie: 18 měs + Užitečné zatížení: 20 - 35 kg Hmotnost: 3,6 kg Výška: 49 - 68 cm Délka: 30 cm Věková skupina: Dítě Pohlaví: Dámské Pohlaví: Pánské Barva podle výrobce: Červená

Produkt je výrobek značky Micro ,distribuovaný s EAN kódem 7640108563316.

Procházet zboží z kategorie Sport Micro, Outdoorové aktivity Micro, Cyklistika Micro, Tříkolky Micro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Micro Mini2go Deluxe Plus Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, tříkolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Micro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Micro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Micro Mini2go Deluxe Plus Red
Právě si prohlížíte...

3190,- Kč