Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green

KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green
KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green
KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green
KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, tříkolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green .

Detailní informace

Tříkolka FREEWAY je skvělou alternativou ke kočárku. Tříkolka je vyrobena z kvalitních materiálů. Snadno ji lze přizpůsobit věku a výšce dítěte díky své variabilitě. Pro děti ve věku od devíti měsíců do pěti let! Vlastnosti: Tříkolka podporuje motorický vývoj a učí pohybovou koordinaci. To vše se děje, zatímco se dítě hraje pod dohledem rodiče. Otočné sedadlo: lze otočit sedadlo o 360 °, dítě tak může sledovat buď cestu nebo může dívat na rodiče. Sedadlo lze posouvat, čímž umožní správně nastavit vzdálenost dítěte k pedálem. Potah lze jednoduše... vyjmout a vyčistit. Bezpečnostní pásy zabrání náhodnému pádu dítěte. Velké EVA kola. Opěradlo je odnímatelné, poskytuje dítěti dokonalé pohodlí díky prodyšnému materiálu. Součástí je také opěrka nohou, kterou lze v případě potřeby sklopit. Zadní kola jsou vybavena brzdami. Součástí je také držák na nápoje a velký zadní košík, kde si můžete odložit různé věci. Fukce „volného kola“ umožňuje dítěti volně šlapat do pedálů, přičemž kontrolu máte v rukou stále vy. Pedály jsou vyrobeny z odolného tvrdého plastu a jsou opatřeny protiskluzovou úpravou. Stabilní a odolný ocelový rám. Gumová rukojeť má protiskluzovou úpravu Výšku rukojeti rodiče je také možné přizpůsobit. Výrobek byl testován a schválen v souladu s evropskými bezpečnostními normami EN 71–1. Rozměry: 91 × 47,5 × 105 cm (D x Š x V). Nosnost: 25 kg. Hmotnost: 9 kg Vhodné pro děti od 9 měsíců do 5 let.

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533915613.

Procházet zboží z kategorie Sport Kinderkraft, Outdoorové aktivity Kinderkraft, Cyklistika Kinderkraft, Tříkolky Kinderkraft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, tříkolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KINDERKRAFT Tříkolka Freeway Green
Právě si prohlížíte...

1939,- Kč