Trendy boty podzim/zima 2020...

Trendy boty podzim/zima 2020...

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Letošní sezónu podzim/zima 2020 se obujte stylově. Boty o vás prozradí hodně a jsou základním stavebním kamenem každého chic outfitu, a proto byste rozhodně neměli podcenit jejich výběr. Přinášíme výběr top módní obuv, která se budou letos nosit.

Shrnuté kozačky

Nepřestávají nás nudit již několik let, jsou velmi ženské a skvěle se hodí k pouzdrové či skládané sukni ke kolenům. Oblíbila si je také fashion ikona Victoria Beckham, nebo street style oblíbenkyně Giorgia Tordini. Shrnuté kozačky jsou velmi nadčasová obuv, které nás baví již od roku 2000.

Mary Jane

Okouzlily nás již ve 20. letech minulého století a lehce připomínají dívčí střevíčky. Boty které znovu oživily trendy 90. let se opět vracejí a na podzim jsou pro vás to pravé must have. Uzavřená špička, jemný podpatek a pásek přes nárt nově doprovázejí další dekorativní prvky, jako jsou spony, třásně, kamínky a různé řetízky.

Platformy

Další z devadesátkových trendů za který jsme opravdu rádi. Přidají vám hned několik centimetrů navíc a dají se skvěle kombinovat s kalhotami i sukněmi. Minimalistický a lehce robustní vzhled vám opticky zeštíhlí siluetu.

Pohorky

Velmi pohodlný a přitom praktický trend. Návrháři zřejmě očekávají velmi tuhou zimu a tak nám chtějí dopřát trend ve kterém letošní sezónu úspěšně přečkáte. Pohorky ve městě pro tuto sezónu nejsou žádné faux pas.

Mokasíny

Tento vracející se trend, který nás provází již od jara ocení zejména ti, kteří mají rádi pohodlí. Dají se skvěle kombinovat s různými sponami a extravagantními ponožkami. V mokasínách budete vypadat velice trendy a nebudete mít problém v nich strávit celý den.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Zboží, které by vás mohlo zajímat

3 279,- Kč
Detail
1 889,- Kč
Detail

Vybíráme z tipů