Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm

Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm
Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm
Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm
Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm
1 890 1 890 767
1 890,- Kč

Původní cena: 1 890,- Kč


Hodnocení:


Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm z kategorie hračky a hry, venkovní hračky, trampolíny – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm .

Detailní informace

Samostatný ochranný kryt pružin pro trampolínu, snadná a rychlá montáž, chrání před zraněním.. Kryt pružin na trampolínu Spartan 396 cm je náhradní ochranný kryt pružin trampolíny, který především zabraňuje ošklivým a bolestivým úrazům při pohybu na trampolíně. Navíc také odolává různým vlivům počasí (sluneční svit, déšť, vlhkost, ...), díky čemuž nedochází u pružin k poškození. Vhodným a nepostradatelným se kryt pružin na trampolínu 396 cm stává v případě, že dojde k poškození či protržení Vašeho původního krytu pružin.Technický popis:
vh...odné pro trampolíny o průměru 396 cm UV ochrana o kvalitě 500g/ cm2 tento stejný ochranný lem je i součástí trampolínových setů značky Spartan odolává různým vlivům počasí (sluneční svit, déšť, vlhkost, ...) rozměry: 396 cm šířka: 30 cm

Produkt je výrobek značky Spartan ,distribuovaný s EAN kódem 8595153668686.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Spartan, Venkovní hračky Spartan, Trampolíny – příslušenství Spartan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.500 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, venkovní hračky sleva, trampolíny – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Spartan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Spartan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kryt pružin Spartan pro trampolínu 396 cm
Právě si prohlížíte...

1890,- Kč