Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tristar KA5039

Tristar KA5039
Tristar KA5039
Tristar KA5039
Tristar KA5039

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tristar KA5039 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, topná tělesa, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tristar KA5039 .

Detailní informace

Teplo doma i na cestách Zima už vás nepřekvapí. Horkovzdušný ventilátor od společnosti Tristar je velmi výkonný výrobek, který vám zajistí okamžité teploučko. Tento ventilátor pohotově vytvoří teplo doma i na cestách. Produkt je vybaven plynule nastavitelným termostatem a k dispozici jsou až tři výkonové stupně. Ventilátor okamžitě prohřeje vaši místnost. Můžete s ním velmi dobře manipulovat, protože hmotnost výrobku je pouhých 0,85 kg. S praktickým madlem pak vždy pohodlně transportujete horkovzdušný ventilátor na potřebné místo. Produkt je vy...roben v líbivé a moderní bílé barvě. Uživatele jistě potěší skutečnost, že přístroj je také vybaven funkcí proti přehřátí.

Produkt je výrobek značky Tristar ,distribuovaný s EAN kódem 8713016050397.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tristar, Domácí spotřebiče Tristar, Klimatizační zařízení Tristar, Topná tělesa Tristar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 199,- Kč
Detail
621,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tristar KA5039 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, topná tělesa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tristar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tristar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tristar KA5039
Právě si prohlížíte...

566,- Kč