Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086

Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086
Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086
Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086
Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, topná tělesa, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086 .

Detailní informace

Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086 Potřebujete si vytopit jen jednu místnost a nechce se vám zbytečně zapínat topení, nebo se chcete zahřát po příjezdu na vymrzlou chalupu, protože vytopení celého objektu pomocí kamen nebo krbu, chvíli potrvá? Pak si pořiďte horkovzdušný ventilátor značky Proficare, se kterým budete mít teplo v místnosti během pár chvil. Výkonný, ale tichý Ventilátor disponuje keramickým topným tělesem, které se dokáže rychle zahřát a vyvinout výkon až 1500 W. Chod spotřebiče je tichý a pomocí filtrů navíc čistí vzduch v... místnosti, protože dokáže zachytávat částice, ze kterých se následně tvoří prach. Lehkost ovládání Ovládání ventilátoru je velice snadné a poslouží k tomu dotykový ovládací panel na čelní straně spotřebiče. Součástí je i LED displej, která se postará o váš maximální přehled. Jistě oceníte i dálkové ovládání, díky kterému nastavíte přístroj i z pohodlí gauče. Dobrý rozvod tepla Funkce oscilace zase zajistí efektivní a především rovnoměrný rozvod tepla po celém pokoji. Přístroj však nevyužijete jen v zimních měsících, ale perfektně poslouží i v těch letních, kdy jej bez ohřevu lze použít i jako klasický ventilátor. Kompaktní rozměry Díky svým kompaktním rozměrům nezabere spotřebič mnoho místa, a velmi snadno jej budete moci přemístit, kam budete zrovna potřebovat. Ventilátor je stabilní, a pro vaši bezpečnost nechybí ani ochrana proti přehřátí.

Produkt je výrobek značky Proficare ,distribuovaný s EAN kódem 4006160308600.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Proficare, Domácí spotřebiče Proficare, Klimatizační zařízení Proficare, Topná tělesa Proficare.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 360 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 199,- Kč
Detail

Robotický vysavač ProfiCare BSR 3043

Velikost 75 mm / Černá / Proficare
5 269,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, topná tělesa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Proficare a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Proficare najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Teplovzdušný ventilátor ProfiCare HL 3086
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč