Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737

11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737
11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737
11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737
11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, topná tělesa, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným 11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737 .

Detailní informace

Olejový radiátor Clatronic RA 3737 S podzimním lezavem přichází topná sezóna. Buďte připraveni na všechny rozmary počasí s olejovým radiátorem Clatronic. Olejové radiátory na rozdíl od klasických ohřívačů drží déle teplo a hřejí i po vypnutí. Hodí se tak i na dlouhodobější vytápění, které vás nezruinuje. Poslouží jako dodatečný zdroj tepla k centrálnímu vytápění, jako jednorázový ohřívač, když vám v plískanici promoknou boty, a použijete ho také na místech, kde jiné topení není a přece byste trochu tepla uvítali, například při práci v garáži. R...ychlý zdroj tepla 2 300 W zařídí, že se bude příjemné teplo šířit po místnosti během chvilky. Postará se o to jedenáct žeber stejným způsobem jako u klasických radiátorů centrálního vytápění. Radiátor má navíc tři úrovně výkonu a plynule nastavitelný termostat, takže se přizpůsobí vašim potřebám a šetří energii. Bezpečnost zaručena Ventilátor má ochranu proti přehřátí, takže se nemusíte bát nechat ho puštěný přes noc. V případě hrozícího přehřátí se totiž ventilátor sám vypne. Stejně příkladně se zachová, i když ho nedopatřením někdo převrhne. Můžete si tak užívat příjemné teplo bez starostí. Snadná manipulace Díky kompaktnímu designu se radiátor vejde do každé místnosti. Překážet vám nebude ani přebytečný kabel, který snadno navinete na radiátor. A na rozdíl od klasického radiátoru má ten olejový kolečka, takže ho snadno přesunete, kam je potřeba.

Produkt je výrobek značky Clatronic ,distribuovaný s EAN kódem 4006160639087.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Clatronic, Domácí spotřebiče Clatronic, Klimatizační zařízení Clatronic, Topná tělesa Clatronic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

260,- Kč
Detail

Clatronic LIS NA ŠŤÁVU

Velikost 16,5/23/23,5 / Průhledné / Clatronic
759,- Kč
683,- Kč
Detail
2 649,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, topná tělesa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clatronic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clatronic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

11 - žebrový olejový radiátor Clatronic RA 3737
Právě si prohlížíte...

2715,- Kč