Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green

Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green
Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green
Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green
Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green z kategorie tašky a zavazadla, toaletní tašky, se slevou kupte přes Chci.cz.

DelmasZískejte tento produkt se slevou z obchodu Delmas a budete spokojení s dodaným Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green .

Detailní informace

Luxusní skořepinový kufřík na kosmetiku s voděodolným zipem a integrovanou přihrádkou na tablet od značky Travelite v zelené barvě. Prodloužená záruka 5 let Výjimečný vzhled a nadstandardní funkční výbava udělají z prémiového kosmetického kufříku Elvaa nenahraditelného příručního společníka na cesty. Elegantně a bezpečně přepraví kosmetické potřeby i elektroniku, kterou chcete mít při cestování pod kontrolou. Praktické přihrádky na tablet a mobilní telefon jsou součástí interiéru vybaveného textilní příčkou na zip. Ta se postará o to, aby byly ...kosmetické přípravky a pomůcky přehledně oddělené od ostatních uložených věcí. K dispozici je také pouzdro na zip, které poslouží jako cestovní kosmetická taštička.
vyjímatelné pouzdro na make-up látková dělicí příčka na zip vnitřní kapsy s pružným lemem integrovaný organizér na dokumenty a psací potřeby polstrovaná přihrádka na tablet 10,5" přihrádka na mobil odolná podšívka z recyklovaného polyesteru (rPET) zpevněné rohy pro ještě vyšší ochranu před nárazy nepromokavý zip odnímatelný popruh přes rameno popruh pro nasunutí na madlo cestovního kufru pogumované madlo pro pohodlné nošení v ruce vysoce odolný a nárazuvzdorný polypropylen bez PVC kufr svými rozměry splňuje normy pro palubní zavazadla většiny leteckých společností

Produkt je výrobek značky Travelite ,distribuovaný s EAN kódem 4027002081352.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Travelite, Toaletní tašky Travelite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Červená ledvinka Travelite Kick Off Waist

červená / 100 % polyester / Pro muže / Travelite
337,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, toaletní tašky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Travelite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Travelite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Travelite Kosmetický kufřík Elvaa Green
Právě si prohlížíte...

2079,- Kč