Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite

Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite
Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite
Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite
Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite z kategorie tašky a zavazadla, toaletní tašky, se slevou kupte přes Chci.cz.

DelmasZískejte tento produkt se slevou z obchodu Delmas a budete spokojení s dodaným Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite .

Detailní informace

Extra lehká a prostorná šedá kosmetická taška s háčkem na zavěšení a praktickým vnitřním členěním vyrobená z recyklovaného polyesteru od značky Travelite. Kosmetická taška Travelite Skaii z udržitelného materiálu se postará o váš bezstarostný život doma i na cestách a také o čistější životní prostředí. Recyklovaný polyester vyrobený z vláken recyklovaných PET lahví (rPET) pomáhá šetřit suroviny a snižovat množství plastového odpadu. Materiál je navíc odolný, dobře se čistí a odpuzuje vodu. Díky praktickým rozměrům se toaletní taška bez problému... vejde do kufru, batohu i tašky. Minimální hmotnost, velký objem a chytře navržený vnitřní prostor s poutky, přihrádkami a kapsou zajistí přehledné uložení hygienických a kosmetických potřeb různé velikosti. S integrovaným háčkem tašku snadno pověsíte ve sprchovém koutu, na věšák u zrcadla či na dveře skříně.
zapínání na dvoucestný zip 2 elastická poutka na vnitřním víku např. na zubní kartáček síťovaná vnitřní kapsička na zip 2 síťované vnitřní kapsy s pružným lemem na kosmetiku a hygienické potřeby poutko do ruky integrovaný plastový háček na zavěšení vnitřní podšívka a svrchní látka z recyklovaného polyesteru materiál nenáročný na údržbu

Produkt je výrobek značky Travelite ,distribuovaný s EAN kódem 4027002078413.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Travelite, Toaletní tašky Travelite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

779,- Kč
623,- Kč
Detail
2 339,- Kč
Detail
2 599,- Kč
Detail
2 599,- Kč
Detail
2 339,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, toaletní tašky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Travelite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Travelite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Travelite Kosmetická taška Skaii Anthracite
Právě si prohlížíte...

590,- Kč