Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá

Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá
Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá
Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá
Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá
2 272 2 068 2105
2 272,- Kč

Původní cena: 2 068,- Kč


Hodnocení:


Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá z kategorie nábytek, skříně a úložné prostory, toaletní stolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá .

Detailní informace

Ukládejte své cennosti stylovým způsobem. Tento příborník je ideální do každého moderního obývacího pokoje, ložnice nebo kanceláře, abyste měli potřebné věci po ruce. Masivní borové dřevo je krásný přírodní materiál. Borové dřevo má rovnou kresbu a obsahuje suky, které materiálu dodávají jeho charakteristický, rustikální vzhled. Robustní horní deska této odkládací skříňky se skvěle hodí k vystavení dekorativních předmětů, fotorámečků nebo pokojových rostlin. Varování: Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodané...ho příslušenství. Barva: černášedáhnědápřírodní Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní borovicové dřevo Rozměry: šířka: 40 cmhloubka: 35 cmvýška: 80 cm Hmotnost: 21 kg Dodáváno v demontu.,Ukládejte své cennosti stylovým způsobem. Tento příborník je ideální do každého moderního obývacího pokoje, ložnice nebo kanceláře, abyste měli potřebné věci po ruce. Masivní borové dřevo je krásný přírodní materiál. Borové dřevo má rovnou kresbu a obsahuje suky, které materiálu dodávají jeho charakteristický, rustikální vzhled. Robustní horní deska této odkládací skříňky se skvěle hodí k vystavení dekorativních předmětů, fotorámečků nebo pokojových rostlin. Varování: Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství. Barva: černášedáhnědápřírodní Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní borovicové dřevo Rozměry: šířka: 40 cmhloubka: 35 cmvýška: 80 cm Hmotnost: 21 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Skříně a úložné prostory Vida, Toaletní stolky Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 21.15 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 099,- Kč
1 079,- Kč
Detail
5 399,- Kč
5 219,- Kč
Detail
6 199,- Kč
5 399,- Kč
Detail
2 399,- Kč
2 159,- Kč
Detail

Toaletní stolek Pansy

Sklo, ocel, ldtd,sklo, ocel, ldtd / Okay
4 679,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, skříně a úložné prostory sleva, toaletní stolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Noční stolek Dekorhome Bílá,Noční stolek Dekorhome Bílá
Právě si prohlížíte...

2272,- Kč