Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

M-Style Magnetické koncovky na tkaničky bot

M-Style Magnetické koncovky na tkaničky bot

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


M-Style Magnetické koncovky na tkaničky bot z kategorie oblečení a móda, doplňky k obuvi, tkaničky do bot, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným M-Style Magnetické koncovky na tkaničky bot .

Detailní informace

Tkaničky M-Style Magnetické koncovky na tkaničky bot :Úhledný způsob zavazování tkaničekMagnetické koncovky na tkaničky od společnosti M-Style jsou ideálním řešením pro snadné a rychlé nazouvání.  Díky preciznímu zpracování koncovky spolehlivě drží a nemusíte se obávat jejich nechtěného rozepnutí. Součástí balení magnetických koncovek jsou elastické tkaničky v černé barvě. Tkaničky M-Style mají délku 105 cm a díky kvalitním materiálům jsou velmi odolné. Balení obsahuje 2 kusy magnetických koncovek a 2 kusy tkaniček. Klíčové ...vlastnosti magnetických koncovek na tkaničky M-StyleSoučástí balení jsou elastické tkaničkyTkaničky jsou vyrobeny v černé a koncovky v šedé barvěJednoduché a rychlé použití magnetických koncovek na tkaničky M-StylePoužité materiály u koncovek: kov a magnetTkaničky M-Style s magnetickými koncovkami a délkou 105 cmJednoduché použití magnetických koncovek na tkaničky M-StyleTkaničky M-Style s magnetickými koncovkami nabízí snadné a rychlé navléknutí. Stačí pohodlně zašněrovat tkaničky a přebytek tkaniček odstřihnout. Následně upravte konec tkaniček proti třepení a vložte magnetickou koncovku. Koncovku poté zajistěte přiloženým šroubkem a tkaničky M-Style jsou okamžitě připraveny k použití. 

Produkt je výrobek značky M-style ,distribuovaný s EAN kódem 8596395198924.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda M-style, Doplňky k obuvi M-style, Tkaničky do bot M-style.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

85,- Kč
49,- Kč
Detail
110,- Kč
79,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

M-Style Magnetické koncovky na tkaničky bot a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, doplňky k obuvi sleva, tkaničky do bot sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce M-style a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku M-style najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

M-Style Magnetické koncovky na tkaničky bot
Právě si prohlížíte...

97,- Kč