Xerox B305DNI

Xerox B305DNI
8 690 8 229 607
8 690,- Kč

Původní cena: 8 229,- Kč


Hodnocení:


Xerox B305DNI z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, tiskárny, kopírky a faxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Xerox B305DNI .

Detailní informace

Laserová tiskárna Xerox B305DNI:Laserová tiskárna je vynikajícím zařízením do kanceláře. S laserovou tiskárnou budou tisknuté texty i dokumenty plné těch nejmenších detailů a velmi ostré. Tento typ spadá do kategorie černobílých tiskáren. Laserová tiskárna Xerox B305DNI umí dosáhnout rozlišení tisku 600 x 600 DPI. Umí pracovat s formáty A4. Velmi praktickou funkcí je oboustranný tisk pro snazší práci. Pro připojení k počítači je zde pro vás rozhraní USB, LAN a WiFi. Laserové tiskárny jsou oblíbené pro jejich úsporný provoz. Proto vězte, že s to...uto tiskárnou je tisknutí velkého počtu dokumentů lacinější, nežli u inkoustových tiskáren. Současně díky multifunkčnímu provedení je laserová tiskárna Xerox způsobilá skenovat i kopírovat. Charakteristické přednosti laserové tiskárny Xerox B305DNI Laserová tiskárna Xerox je vybavena funkcí oboustranného tisku Maximální tiskové rozlišení 600 x 600 DPI Pro tisk formátů A4 Vstupní zásobník tiskárny Xerox B305DNI má kapacitu 250 listů Skener disponuje automatickým podavačem Připojení k laserové tiskárně je možné díky rozhraní USB, LAN a WiFi Tisk z chytrého zařízení Apple přes AirPrint Černobílá laserová tiskárna vhodná do kanceláře Laserová tiskárna Xerox B305DNI skenuje i kopíruje Protože je laserová tiskárna Xerox koncipována jako praktické multifunkční zařízení, nahradí práci skeneru i rychlé kopírky. To vám ušetří plno místa na stole, ale i investice spojené s pořízením další techniky. Skenovat díky ní můžete v rozlišení 600 x 600 DPI. Velkou výhodou multifunkční laserové tiskárny Xerox B305DNI je velmi praktický automatický podavač, který za vás bude sám vkládat stránky. Pro možnost rychlého zasílání dokumentů se hodí možnost skenovat přímo do mailu.

Produkt je výrobek značky Xerox ,distribuovaný s EAN kódem 0095205069389.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xerox, Tisk, kopírování, skenování a faxování Xerox, Tiskárny, kopírky a faxy Xerox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 190,- Kč
Detail
7 779,- Kč
7 499,- Kč
Detail
9 990,- Kč
8 990,- Kč
Detail
10 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Xerox B305DNI a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, tiskárny, kopírky a faxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xerox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xerox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xerox B305DNI
Právě si prohlížíte...

8690,- Kč