Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epson EcoTank L6190

Epson EcoTank L6190

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epson EcoTank L6190 z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, tiskárny, kopírky a faxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Epson EcoTank L6190 .

Detailní informace

Inkoustová tiskárna Epson EcoTank L6190:
Inkoustová tiskárna Epson EcoTank ITS L6190Máme pro vás nejnovějšího zástupce řady inkoustových tiskáren Epson EcoTank ITS. Jedná se o zlomový okamžik pro tisk v domácím prostředí nebo v menších firmách. Tiskárně totiž vydrží zásoba inkoustu až celé tři roky aktivního používání. Epson EcoTank ITS L6190 navíc využívá speciální tiskovou hlavu PrecisonCore, která ve spolupráci s originálními inkousty vytváří ostré a jasné texty. Klidně i pro obchodní účely.Odpovědí je revo...luční tankový systém integrovaný přímo do tiskárnyNádržka na inkoust s ultravysokou kapacitou zaručuje tisk v maximální kvalitě při mimořádně nízkých nákladech. Není třeba měnit žádné zásobníky. Stačí doplnit nádržky lahvičkami na inkoust a pokračovat dále v tisku.Nové lahvičky na inkoust jsou navíc opatřené mechanismem, který zaručuje doplňování nádržek vždy jen tou správnou barvou.Snadné doplňování zásobníkůSystém doplňování inkoustu nové generaceTisk až 14 000 ČB a 11 200 barevněNeuvěřitelná výdrž je klíčovým benefitem Snižte náklady na tisk až o 90 %Velký LCD displej je dostatečně přehlednýBezplatná aplikace pro mobilní tiskSkenování přímo do cloudových služebDvě možnosti připojení k sítiTisk přímo z telefonu pomocí WiFi DirectK dispozici tisk na formát papíru A4Přední zásobník na 250 listůAutomatický podavač na 30 listůTiskněte klidně z celého světa pomocí Epson Email PrintS multifunkcí Epson je radost pracovatŘada EcoTank ITS výrazně snižuje náklady na tisk. V průměru až o 90 % vůči standardně řešeným náplním. Tato tiskárna bez výměnných kazet zároveň šetří i čas, protože se prakticky nemusíte o inkoust vůbec starat. Upravený design podporuje také vylepšený systém doplňování inkoustu, který je navržen tak, aby ve všech fázích minimalizoval riziko rozlití inkoustu.Klíčové vlastnosti multifunkce Epson EcoTank ITS L6190 (C11CG19402)Profesionální tisková hlava Epson PrecisionCoreV základním balení je dostatek inkoustu přibližně na tři roky – vytisknete až 14 000 stránek ČB a 11 200 stránek barevněProfesionální tisková hlava PrecisionCoreSystém doplňování inkoustu nové generaceTisk z mobilních zařízení pomocí WiFi Direct a možnost napojení na cloudové tiskové službyRychlý tisk – 15 stran za minutu černobíle, 8 stran za minutu barevněAutomatický oboustranný tisk, kopírování i skenování v jednom zařízeníAutomatický podavač (ADF)

Produkt je výrobek značky Epson ,distribuovaný s EAN kódem 8715946643939.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Epson, Tisk, kopírování, skenování a faxování Epson, Tiskárny, kopírky a faxy Epson.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Epson EcoTank L6190 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, tiskárny, kopírky a faxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Epson a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Epson najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epson EcoTank L6190
Právě si prohlížíte...

7412,- Kč