Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Termostatická hlavice Evolveo Heat M30

Termostatická hlavice Evolveo Heat M30
Termostatická hlavice Evolveo Heat M30
Termostatická hlavice Evolveo Heat M30
Termostatická hlavice Evolveo Heat M30

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Termostatická hlavice Evolveo Heat M30 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Termostatická hlavice Evolveo Heat M30 .

Detailní informace

Evolveo Rabalux M30 Vybavte svou domácnost chytrou bezdrátovou termostatickou hlavicí Heat M30 od společnosti Evolveo. Ta disponuje přehledným LED displejem i jednoduchým ovládáním. Pomůže vám ušetřit spoustu energie a díky svému elegantnímu vzhledu zapadne do každého interiéru. Ušetří spoustu energie Inovativní termostatická hlavice je navržená tak, aby maximálně zefektivnila vytápění ve vaší domácnosti a ušetřila vám tak spoustu nákladů. Například vás upozorní na otevřená okna nebo můžete aktivovat prázdninový režim. Do výbavy byl také zakomp...onován dětský zámek, aby vaše ratolesti náhodou neprovedly nějaké nevyžádané změny. Snadné ovládání Zařízení je široce kompatibilní, a proto bude veškeré nastavení a ovládání naprostou hračkou. Vše můžete ovládat pohodlně ze svého telefonu prostřednictvím aplikace či hlasových asistentů Google Assistant nebo Amazon Alexa, případně můžete využít i tlačítka přímo na samotném přístroji, kdy vám všechny důležité údaje zobrazí přehledný LED displej.

Produkt je výrobek značky Evolveo ,distribuovaný s EAN kódem 8595683201490.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Evolveo, Topení, větrání a klimatizace Evolveo, Ovladače topení, větrání a klimatizace Evolveo, Termostaty Evolveo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Termostatická hlavice Evolveo Heat M30 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Evolveo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Evolveo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Termostatická hlavice Evolveo Heat M30
Právě si prohlížíte...

1059,- Kč