SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama

SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama
SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama
SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama
SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama
1 249 1 249 17
1 249,- Kč

Původní cena: 1 249,- Kč


Hodnocení:


SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama .

Detailní informace

Termostatická hlavice Hama 176592 S termostatickou hlavicí dokážete uspořit nemalé výdaje za vytápění vašeho bytu či domu. S hlavicí Hama budete moci ovládat radiátory pohodlně na dálku, ať už jen z gauče, nebo i z práce jen pomocí vašeho mobilního telefonu. Chytrý domov Díky naprogramování hlavice nejen na každý den v týdnu, ale i pro nastavení různých teplot během dne, dokážete uspořit nemalé výdaje za vytápění. Hlavice slouží pro doplnění sady Hama 176593 se kterou může být váš domov skutečně chytrý a vytápění efektivní. Snadné ovládání Term...ostatickou regulační hlavici pro radiátory budete moci pohodlně ovládat i na dálku jen pomocí vašeho chytrého telefonu a aplikace Hama Smart Solution. Hravě si tak upravíte teplotu třeba z práce, aby jste při dřívějším odchodu, přišli již do příjemně vytopeného domu. Kromě dálkového nastavení lze hlavici ovládat i manuálně pomocí ovládacího kolečka. Elegance a kvalita v jednom Při aktivaci služby Hama Smart Solution v aplikaci Alexa nebo v aplikaci Google Home budete moci zapnout nebo vypnout vytápění dokonce i hlasem. Mezi další přednosti hlavice patří mimo jiné i ochrana proti mrazu, vodnímu kameni nebo automatické snížení teploty při otevřeném okně. Třešničkou na dortu je pak její elegantní design a LED displej, který je viditelný, když se hlavice rozsvítí.

Produkt je výrobek značky Hama.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Hama, Topení, větrání a klimatizace Hama, Ovladače topení, větrání a klimatizace Hama, Termostaty Hama.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hama a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hama najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SMART termostatická hlavice pro regulaci vytápění Hama
Právě si prohlížíte...

1249,- Kč