Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic

Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic
Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic
Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic
Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic .

Detailní informace

Set termostatických hlavic Tesla Smart Vybavte svou domácnost inovativním a chytrým setem termostatických hlavic a ušetřete tak spoustu energie. Sada obsahuje tři termostatické hlavice spolu i s centrální jednotkou, která vám zajistí širokou kompatibilitu a pohodlné ovládání. Centrální jednotka Součástí balení je i centrální jednotka ZigBee Smart Hub. Ta je právě mozkem celé chytré domácnosti. Běží na protokolu Zigbee, a tak centrální jednotka zajistí snadné propojení všech prvků chytré domácnosti a vzájemnou komunikaci mezi nimi. S dosahem 50 ...m tak budete mít celou svou domácnost pod palcem. Široce kompatibilní Skrze centrální jednotku můžete jednoduše a pohodlně ovládat termostatické hlavice pomocí aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo prostřednictvím hlasových asistentů a usnadnit si tak spoustu práce. Ušetří spoustu energie Chytré termostatické hlavice jsou navrženy tak, aby maximálně vylepšily vaši domácnost. S nimi můžete jednoduše ušetřit až 30 % nákladů na vytápění. Pomůžou vám totiž přizpůsobit vytápění a maximálně jej tak i zefektivnit. Navíc vás vždy upozorní například na otevřená okna, díky čemuž zabrání zbytečnému úniku tepla. Inovativní funkce Pokud termostatickým hlavicím umožníte pozorovat vaši polohu skrze váš telefon, získáte ještě více možností. Budou tak reagovat na to, kde se zrovna nacházíte. Jakmile se blížíte domů, hlavice automaticky zapnou topení. Naopak při odchodu topení ztlumí a vy tak ušetříte ještě více energie.

Produkt je výrobek značky Tesla Smart ,distribuovaný s EAN kódem 8596115822030.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Tesla Smart, Topení, větrání a klimatizace Tesla Smart, Ovladače topení, větrání a klimatizace Tesla Smart, Termostaty Tesla Smart.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tesla Smart a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tesla Smart najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Set termostatických hlavic Tesla Smart Bundle Basic
Právě si prohlížíte...

2692,- Kč