Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokojový termostat Emos T091

Pokojový termostat Emos T091
Pokojový termostat Emos T091
Pokojový termostat Emos T091
Pokojový termostat Emos T091

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokojový termostat Emos T091 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pokojový termostat Emos T091 .

Detailní informace

Pokojový termostat Emos T091 Digitální pokojový termostat Emos T091 vám výrazně usnadní vytápění vašeho domu, bytu nebo kanceláře pomocí nastavitelného časového harmonogramu. Ve spojení se svým podsvíceným displejem zaujme termostat snadným ovládáním a díky ochraně proti zamrznutí si svoje využití najdete i na chatě nebo chalupě. Ovládání vytápění i chlazení Pokojový termostat Emos T091 lze využít nejen pro řízení topné soustavy, ale funguje také ve spojení s chladicím systémem. Umožňuje snadné nastavení ideální teploty v místnostech vašeho dom...u či bytu pro maximální komfort při odpočinku v obývacím pokoji, příjemné probouzení se v ložnici nebo práci v garáži. Využít lze nejen nastavení komfortní, ale i úsporné teploty, která zajistí snížení výdajů za topení. Snadné a intuitivní ovládání Díky jeho intuitivnímu ovládání s podsvíceným displejem si jeho obsluhu oblíbí každý. Programování teplot zajišťují tlačítka ukrytá pod krytem, díky čemuž termostat nenaruší vzhled interiéru a přitom nabízí jednoduché nastavení časového programu. Díky ochraně proti zamrznutí se termostat stane ideálním doplňkem také chat a chalup.

Produkt je výrobek značky Emos ,distribuovaný s EAN kódem 8592920026144.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Emos, Topení, větrání a klimatizace Emos, Ovladače topení, větrání a klimatizace Emos, Termostaty Emos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokojový termostat Emos T091 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokojový termostat Emos T091
Právě si prohlížíte...

889,- Kč