Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový

Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový
Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový
Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový
Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový
1 249 1 249 928
1 249,- Kč

Původní cena: 1 249,- Kč


Hodnocení:


Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový .

Detailní informace

Pokojový termostat Emos P5614 S pokojovým termostatem značky EMOS budete moci regulovat teplotu ve vašem domě nebo bytě přesně podle vašich představ. Elektronický termostat je určen pro vnitřní použití a jeho ovládání je manuální. Požadovanou teplotu jednoduše nastavíte pomocí kolečka v rozmezí od 5 °C do 35 °C a podsvícený displej vám zobrazí aktuální i nastavenou teplotu. Jednoduché nastavení Komunikace mezi ovládácí a spínací jednotkou je provozována bezdrátově s dosahem na otevřeném prostoru až 100 m, ve vnitřních prostorách musíte počítat ...se sníženým dosahem kvůli překážkám. Ovládání termostatu zvládne opravdu každý, jednoduše totiž otočíte kolečkem a topení začne topit nebo se naopak vypne. Termostat disponuje ochranou proti zamrznutí, proto jej můžete používat třeba i na chatě, kde celý rok nepobýváte. Termostat je napájen pomocí dvou 1,5V AAA baterií, které jsou součástí balení a na jejich případnou výměnu vás upozorní indikátor stavu baterie.

Produkt je výrobek značky Emos ,distribuovaný s EAN kódem 8592920064016.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Emos, Topení, větrání a klimatizace Emos, Ovladače topení, větrání a klimatizace Emos, Termostaty Emos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokojový termostat Emos P5614, bezdrátový
Právě si prohlížíte...

1249,- Kč