Pokojový termostat Emos P5607

Pokojový termostat Emos P5607
Pokojový termostat Emos P5607
Pokojový termostat Emos P5607
Pokojový termostat Emos P5607
799 799 1289
799,- Kč

Původní cena: 799,- Kč


Hodnocení:


Pokojový termostat Emos P5607 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pokojový termostat Emos P5607 .

Detailní informace

Pokojový termostat Emos P5607 Digitální pokojový termostat Emos P5607 vám výrazně usnadní vytápění nebo klimatizaci vašeho domu, bytu nebo kanceláře pomocí nastavitelného časového harmonogramu. Ve spojení se svým velkým podsvíceným displejem zaujme termostat snadným ovládáním a díky ochraně proti zamrznutí si svoje využití najdete i v objektech, kde se v zimě nevytápí. Ovládání vytápění i chlazení Pokojový termostat Emos P5607 lze využít nejen pro řízení topné soustavy, ale funguje také ve spojení s klimatizací. V zimě si tak můžete pomocí term...ostatu navolit ideální teplotu, bez zbytečného a finančně nákladného přetápění, zatímco v létě si s jeho pomocí můžete doma nebo v kanceláři zajistit příjemné ochlazení. Nastavte si ideální teplotu Vytvořte si u vás doma příjemné teplo nebo chládek díky jednoduchému navolení ideální teploty. Pomocí tlačítka lze zvolit teplotu v rozsahu od 5 °C do 35 °C, s možností nastavení už po 0,2 °C. Termostat měří teplotu v interiéru od 0 °C až do 40 °C s přesností na 0,1 °C a díky ochraně proti zamrznutí se stane ideálním doplňkem i chat a chalup. Přehledný podsvícený displej Díky jeho intuitivnímu ovládání s velkým a přehledným podsvíceným displejem si jeho obsluhu oblíbí i uživatelé se slabým zrakem. Pomocí velkých číslic snadno rozeznáte na displeji s výrazným podsvícením nastavenou teplotu a to bez ohledu na den nebo noc.

Produkt je výrobek značky Emos ,distribuovaný s EAN kódem 8592920103395.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Emos, Topení, větrání a klimatizace Emos, Ovladače topení, větrání a klimatizace Emos, Termostaty Emos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokojový termostat Emos P5607 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokojový termostat Emos P5607
Právě si prohlížíte...

799,- Kč