Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml

Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml
Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml
Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml
Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, termosky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml .

Detailní informace

MĚŘENÍ TEPLOTY - táto jedinečná termoska vám umožní kontrolovat teplotu kapaliny v ní. Perfektně poslouží na kávu, čaj, pivo nebo ovocné šťávy. Dokáže udržet teplo nebo chlad po dobu 8 hodin. Teplotu kapaliny udává LED displej, který naleznete na uzávěru termosky. K zobrazení aktuální teploty na něm stačí jeden dotyk. NEREZOVÁ OCEL - termoska byla vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, což se promítá do komfortu používání. Má tělo z nerezové oceli a dvouvrstvou vakuovou strukturu. Nevydává nepříjemné pachy a velmi snadno se čistí. PRAKTICKÉ SÍT...KO - pokud jste fanouškem vařené kávy nebo sypaného čaje, nápoj před nalitím do termosky nemusíte cedit. Sítko zadrží i ty nejmenší zbytky z nápoje. PŘENOSNÁ - Kapacita termosky je 500 ml. Díky svým kompaktním rozměrům je ideální na cesty, do kanceláře, auta nebo do školy. Nezabere moc místa. Vejde se i do malého batohu nebo kabelky. Další SPECIFIKACE: Barva: černá Rozměry (délka / šířka / výška): 6,5 / 6,5 / 23 cm Hmotnost: 0,27 kg Hmotnost v balení: 0,34 kg Baterie: vloženy

Produkt je výrobek značky Kaffia ,distribuovaný s EAN kódem 5902802917102.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kaffia, Kuchyně a jídelny Kaffia, Přeprava potravin a nápojů Kaffia, Termosky Kaffia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, termosky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kaffia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kaffia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Termoska Kaffia Smart Thermo 500ml
Právě si prohlížíte...

359,- Kč