Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Televize Philips 24PHS5537 POUŽITÉ, NEOPOTŘE

Televize Philips 24PHS5537  POUŽITÉ, NEOPOTŘE
Televize Philips 24PHS5537  POUŽITÉ, NEOPOTŘE
Televize Philips 24PHS5537  POUŽITÉ, NEOPOTŘE
Televize Philips 24PHS5537  POUŽITÉ, NEOPOTŘE

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Televize Philips 24PHS5537 POUŽITÉ, NEOPOTŘE z kategorie elektronika, video, televize, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Televize Philips 24PHS5537 POUŽITÉ, NEOPOTŘE .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. HD televizor Philips 24PHS5537 Nová televize společnosti Philips vás uchvátí svým jedinečným designem s elegantním rámečkem i jedinečným zážitkem ze sledování ostrého obrazu. Díky Full HD rozlišení nabízí televize detailní pozorovací prostor plný detailů a široká konektivita zaručí dokonalý zážitek z filmů a pořadů přehrávaných z nejrůznějších zdrojů. Pixel Plus HD Funkce Pixel Plus HD optimalizuje kvalitu obrazu televizoru. Speciální software analyzuje obraz v různých zónách a přizpůsobu...je ho. Můžete si tak vychutnat neuvěřitelný kontrast a skutečně živý obraz při sledování streamovaného obsahu i kabelové televize. Elegantní design I televizory menších rozměrů, jako je tento si zaslouží líbivý design hodný vyšších modelových řad. Můžete se tak těšit na elegantní rámeček a tenký design celého přístroje. Ve zkratce se tedy jedná o kompaktní zařízení servírující vynikající zážitek, které snadno umístíte do ložnice či obývacího pokoje. Široká konektivita Televizor oplývá hned trojicí konektorů včetně dnes již mnohdy opomíjeného VGA, kterým k televizi připojíte například starou herní konzoli nebo počítač. Nechybí pak ani port USB, který vám dovolí přehrát například hudbu z externího disku nebo HDMI, přes který připojíte multimediální centrum a užijete si výhody chytré televize.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 2001003431332.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Televize Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Televize Philips 24PHS5537 POUŽITÉ, NEOPOTŘE a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Televize Philips 24PHS5537 POUŽITÉ, NEOPOTŘE
Právě si prohlížíte...

4674,- Kč