Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smart televize Philips 70PUS7607

Smart televize Philips 70PUS7607
Smart televize Philips 70PUS7607
Smart televize Philips 70PUS7607
Smart televize Philips 70PUS7607

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smart televize Philips 70PUS7607 z kategorie elektronika, video, televize, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Smart televize Philips 70PUS7607 .

Detailní informace

Smart 4K televize Philips Philips PUS760 Nová televize společnosti Philips vás uchvátí svým jedinečným designem s minimalistickým rámečkem i jedinečným zážitkem ze sledování ostrého obrazu. Díky široké úhlopříčce a 4K Ultra HD rozlišení nabízí televize velký pozorovací prostor plný detailů a chytré funkce pak zaručí dostatek zábavy v podobě Netflix filmů, Youtube videí nebo stažitelných her. Dokonalý obraz Základem prvotřídního obrazu je u televize Philips zejména neskutečně jemné rozlišení 4K Ultra HD, ve kterém se nádherně skví každý detail a... také podpora všech hlavních technologií HDR, které se zase starají o krásné kontrastní scenérie. Obraz a zvuk jako v kině V televizi nechybí podpora moderních Dolby formátů Vision a Atmos, takže se můžete spolehnout, že bude postaráno o ten nejlepší možný obraz i zvuk. Ať už tak koukáte na nejnovější Blu-Ray či streamujete film z internetu, užijete si barvy, kontrast i jas podle záměrů filmového režiséra, navíc se skvělým prostorovým zvukem. Ve zkratce řečeno, budete se cítit jako v kině. Elegantní design Krásný obraz by snad ani nešel dostatečně docenit v nějakém ošklivém přístroji, což však s televizí Philips vůbec nemusíte řešit. Tenký profil a prakticky neviditelný rámeček z ní totiž dělají naprosto neodolatelný doplněk vaší místnosti. Herní funkce Abyste dokonalý obraz televize dokázali ocenit nejenom u sledování filmů, ale i hraní her, je zapotřebí co nejlepší a nejrychlejší komunikace s konzolí. Proto je televizor Philips vybaven nejnovější konektivitou přes HDMI a také herním nastavením s nízkou latencí, do které se televize sama automaticky přepne se spuštěnou hrou. Chytrý systém Televize běží na operačním systému Saphi, díky kterému se může pyšnit přízviskem chytrý. Nabízí přehledné uživatelské prostředí, bleskový chod a přepínání programů a snadné ovládání. Po připojení televize k internetu navíc dostanete k dispozici i aplikace, jako jsou například YouTube nebo Netflix.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 8718863033883.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Televize Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smart televize Philips 70PUS7607 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Smart televize Philips 70PUS7607
Právě si prohlížíte...

17490,- Kč