Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smart televize Philips 43PUS7406 / 43" POUŽITÉ, NEOPOTŘE

Smart televize Philips 43PUS7406 / 43
Smart televize Philips 43PUS7406 / 43
Smart televize Philips 43PUS7406 / 43
Smart televize Philips 43PUS7406 / 43

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smart televize Philips 43PUS7406 / 43" POUŽITÉ, NEOPOTŘE z kategorie elektronika, video, televize, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Smart televize Philips 43PUS7406 / 43" POUŽITÉ, NEOPOTŘE .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Smart 4K televize Philips Philips PUS7406 Nová televize společnosti Philips vás uchvátí svým jedinečným designem s minimalistickým rámečkem i jedinečným zážitkem ze sledování ostrého obrazu. Díky široké úhlopříčce a 4K Ultra HD rozlišení nabízí televize velký pozorovací prostor plný detailů a chytré funkce pak zaručí dostatek zábavy v podobě Netflix filmů, Youtube videí nebo stažitelných her. Dokonalý obraz Základem prvotřídního obrazu je u televize Philips zejména neskutečně jemné rozliš...ení 4K Ultra HD, ve kterém se nádherně skví každý detail a také podpora všech hlavních technologií HDR, které se zase starají o krásné kontrastní scenérie. Obraz a zvuk jako v kině V televizi nechybí podpora moderních Dolby formátů Vision a Atmos, takže se můžete spolehnout, že bude postaráno o ten nejlepší možný obraz i zvuk. Ať už tak koukáte na nejnovější Blu-Ray či streamujete film z internetu, užijete si barvy, kontrast i jas podle záměrů filmového režiséra, navíc se skvělým prostorovým zvukem. Ve zkratce řečeno, budete se cítit jako v kině. Chytrý operační systém Operační systém Android TV se může pochlubit výraznou rychlostí a intuitivním rozhraním, díky čemuž se snadno používá a veškeré volby provede prakticky v okamžiku. Po připojení televize k internetu navíc dostanete k dispozici i aplikace, jako jsou například YouTube nebo Netflix. Herní funkce Abyste dokonalý obraz televize dokázali ocenit nejenom u sledování filmů, ale i hraní her, je zapotřebí co nejlepší a nejrychlejší komunikace s konzolí. Proto je televizor Philips vybaven nejnovější konektivitou přes HDMI a také herním nastavením s nízkou latencí, do které se televize sama automaticky přepne se spuštěnou hrou. Elegantní design Krásný obraz by snad ani nešel dostatečně docenit v nějakém ošklivém přístroji, což však s televizí Philips vůbec nemusíte řešit. Tenký profil a prakticky neviditelný rámeček z ní totiž dělají naprosto neodolatelný doplněk vaší místnosti. Chytrý asistent Ovládání televizoru je autentické a rychlé samo o sobě, ale můžete jej ještě zpříjemnit pomocí Google asistenta. Ten vám dovolí ovládat zařízení pomocí hlasu a tak například vyhledávat či ovládat funkce televize i kompatibilních připojených zařízení.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003463357.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Neuvedeno, Video Neuvedeno, Televize Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smart televize Philips 43PUS7406 / 43" POUŽITÉ, NEOPOTŘE a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Smart televize Philips 43PUS7406 / 43" POUŽITÉ, NEOPOTŘE
Právě si prohlížíte...

7794,- Kč