Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Odolný telefon F150 Air One Pro, černá

Odolný telefon F150 Air One Pro, černá
Odolný telefon F150 Air One Pro, černá
Odolný telefon F150 Air One Pro, černá
Odolný telefon F150 Air One Pro, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odolný telefon F150 Air One Pro, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odolný telefon F150 Air One Pro, černá .

Detailní informace

Odolný telefon F150 Air One Pro Hledáte spolehlivý mobilní telefon, který zaujme kvalitní výbavou a přitom vydrží nějaké ty pády, nárazy nebo nevlídné počasí? Odolný telefon v neuvěřitelně tenkém a stylovém těle v černé barvě s názvem F150 Air One Pro ohromí nejen svým obrněným designem vojenských standardů MIL-STD-810G s voděodolným stupněm krytí IP69K, ale i velkým 6,5“ Full HD+ displejem, chráněným sklem Gorilla Glass 3 nebo kvalitním 48Mpx trojitým fotoaparátem pro zachycení vašich dobrodružství v nejlepší kvalitě. Notifikační LED pruhy Nez...meškejte důležitý hovor nebo příchozí SMS zprávu. Zadní stranu telefonu F150 Air One Pro zdobí speciální LED pruhy ve tvaru oktagonu, které nejenže telefonu dodávají na originalitě, ale současně upozorní pulzováním na příchozí hovory nebo jiné notifikace. Tenký elegán s odolným tělem Přestože hned na první pohled zaujme na odolný telefon až neuvěřitelně kompaktním provedením s tloušťkou pouhých 11,35 mm a hmotností jen 272 gramů, na jeho odolnosti to nic nemění. F150 Air One Pro prošel náročnými testy, ve kterých si vysloužil certifikaci vojenských standardů MIL-STD-810G. Ve spojení s jeho voděodolným krytím IP69K to znamená, že bez úhony přežije i používání v náročných podmínkách na stavbě, v dílně i divoké přírodě. Zážitky ve 48 milionech pixelů Zachyťte všechna vaše dobrodružství a adrenalinové akce v té nejlepší kvalitě. F150 je vybaven kvalitním spojením 48Mpx hlavního fotoaparátu, 20Mpx čočky s nočním viděním Sony a 2Mpx makro čočky, které se společně starají o zachycení prvotřídních fotografií a díky speciální vrstvě skla Corning Gorilla Glass mají zvýšenou odolnost proti poškození. Velký a odolný displej Užijte si působivé vizuální zážitky na velkém 6,5“ displeji s vysokým rozlišením Full HD+. Ten nejenže podpoří vaši zábavu při sledování filmů i obyčejném surfování po webu, ale současně zaujme zvýšenou odolností proti poškození díky tvrzenému sklu Corning Gorilla Glass 3. Svižný chod díky osmijádrovému procesoru Dokonale svižný chod nejen při práci, ale i zábavě přináší silný osmijádrový procesor MediaTek MT6765 nové generace. Zvýšenou rychlost dodává telefonu i rychlá operační paměť 6 GB RAM, zatímco velké úložiště o kapacitě 128 GB ROM nabízí dostatečné místo pro vaše data i aplikace. Pokročilé bezpečnostní prvky O maximální bezpečnost se stará dvojice důležitých bezpečnostních prvků. Odemkněte svůj telefon během pouhých 0,19 sekund pomocí prakticky umístěné boční čtečky otisků prstů nebo s technologií rozpoznání obličeje. Baterie s velkou kapacitou 5000 mAh Bavte se nebo pracujte až dva dny bez nutnosti hledat nabíječku. Uvnitř odolného telefonu F150 Air One Pro je ukryta baterie o velké kapacitě 5000 mAh, která bez problémů zvládne více než den běžného provozu na jedno nabití. S technologií 18W rychlonabíjení navíc v případě potřeby baterii dobijete rychlostí blesku.

Produkt je výrobek značky F150 ,distribuovaný s EAN kódem 6974821290138.

Procházet zboží z kategorie Elektronika F150, Komunikace F150, Telefony F150.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odolný telefon F150 Air One Pro, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce F150 a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku F150 najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odolný telefon F150 Air One Pro, černá
Právě si prohlížíte...

7059,- Kč