Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zamilované žirafy Dřevěná dárková krabička na víno

Zamilované žirafy Dřevěná dárková krabička na víno

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zamilované žirafy Dřevěná dárková krabička na víno z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, tašky na víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Belabel a budete spokojení s dodaným Zamilované žirafy Dřevěná dárková krabička na víno .

Detailní informace

Plánuješ darovat drahé víno, ale bojíš se, že dárková taška z papírnictví nesplní svůj účel a celý dojem pokazí? Nedivíme se, kýčovité kytky nebo barevé obrazce nemusí vždy působit zrovna hezky. Dřevěná dárková krabička je už jiná písnička! U nás si ji můžeš nechat potisknout fotkou, libovolným obrázkem nebo vlastním věnováním. Dárkový box na víno tak proměníš v ideální dárek na kulatiny, svatbu, rozlučkovou párty nebo jako klasický firemní dárek. Stačí už jen vymyslet, jakou odrůdu umístíš dovnitř.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: univerzal
  • Barva: Bílá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zamilované žirafy Dřevěná dárková krabička na víno a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, tašky na víno sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Zamilované žirafy Dřevěná dárková krabička na víno
Právě si prohlížíte...

590,- Kč