Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Myslím na tebe Dřevěná dárková krabička na víno

Myslím na tebe Dřevěná dárková krabička na víno

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Myslím na tebe Dřevěná dárková krabička na víno z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, tašky na víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Belabel a budete spokojení s dodaným Myslím na tebe Dřevěná dárková krabička na víno .

Detailní informace

Myslím na tebe... Tímto jednoduchým motivem můžete ozdobit svá trička, polštářky, hrníčky se zamilovanými fotografiemi. Nemusíte zrovna slavit Valentýna, abyste dali najevo, že máte někoho rádi.. Plánuješ darovat drahé víno, ale bojíš se, že dárková taška z papírnictví nesplní svůj účel a celý dojem pokazí? Nedivíme se, kýčovité kytky nebo barevé obrazce nemusí vždy působit zrovna hezky. Dřevěná dárková krabička je už jiná písnička! U nás si ji můžeš nechat potisknout fotkou, libovolným obrázkem nebo vlastním věnováním. Dárkový box na víno tak ...proměníš v ideální dárek na kulatiny, svatbu, rozlučkovou párty nebo jako klasický firemní dárek. Stačí už jen vymyslet, jakou odrůdu umístíš dovnitř.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: univerzal
  • Barva: Bílá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Myslím na tebe Dřevěná dárková krabička na víno a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, tašky na víno sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Myslím na tebe Dřevěná dárková krabička na víno
Právě si prohlížíte...

590,- Kč