Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit

Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit
Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit
Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit
Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit z kategorie tašky a zavazadla, se slevou kupte přes Chci.cz.

BagalioZískejte tento produkt se slevou z obchodu Bagalio a budete spokojení s dodaným Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit .

Detailní informace

Zažijte spoustu legrace i napjaté chvilky během celého školního roku s tím správným parťákem! Stylový batoh JobJobber2 vhodný pro školáky od 4. třídy ZŠ usnadní vašim dětem každodenní cestu do školy. Díky velkému vnitřnímu prostoru se dovnitř vejdou všechny sešity, učebnice, osobní věci, svačina i 15,6‘‘ notebook. Batoh dobře a pevně sedí na zádech díky propracovanému zádovému panelu a pohodlné ramenní popruhy zajistí komfort při nošení, protože díky svému unikátnímu tvaru neřežou do ramen.
- prodyšné polstrování zad z pěnového Air Mesh ma...teriálu pro komfortní nošení a optimální cirkulaci vzduchu - ramenní popruhy ve tvaru S beze švů s reflexními prvky
- značkové zipy YKK - boční stahovací popruhy - nastavitelný, odnímatelný hrudní popruh se zarážkou proti vyvléknutí - odnímatelný bederní popruh - reflexní prvky na všech stranách batohu pro větší bezpečnost - reflexní páska na přední straně batohu pro připnutí blikačky - polstrovaná rukojeť - poutko na zavěšení batohu - pevné, polstrované dno - dvě velké hlavní kapsy na učebnice, školní sešity, desky či složky - polstrovaná kapsa na notebook (15,6‘‘) s krytým zipem - kapsa s organizérem na doklady, psací potřeby, karabinka na klíče
- prostorná přední kapsa na penál či svačinový box - dvě boční kapsy pro láhev na pití
- tajná kapsa na zadní straně batohu - kompatibilní se sadami doplňků MatchPatch pro unikátní batoh (úchyty zipů, přezky a loga na suchý zip)

Produkt je výrobek značky Coocazoo ,distribuovaný s EAN kódem 4047443379016.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Coocazoo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Fialová
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

779,- Kč
623,- Kč
Detail
715,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Coocazoo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Coocazoo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Coocazoo JobJobber2 Wildberry Knit
Právě si prohlížíte...

2690,- Kč