Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow

Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow
Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow
Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow
Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow
2 190 2 190 1705
2 190,- Kč

Původní cena: 2 190,- Kč


Hodnocení:


Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow z kategorie tašky a zavazadla, se slevou kupte přes Chci.cz.

BagalioZískejte tento produkt se slevou z obchodu Bagalio a budete spokojení s dodaným Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow .

Detailní informace

Šikovně řešený batoh Dopi 23 s pěkným dětským motivem je pro pohodlné nošení a podporu správného držení těla vybaven polstrovanými ergonomickými zády a odlehčeným bederním popruhem. Dvě velké komory s přihrádkami a dvě praktické přední kapsy se postarají o dokonalou organizaci všech školních pomůcek včetně penálu, svačiny a láhve s pitím. Do hlavní komory hravě uložíte jak učebnice, tak školní desky, sešity a složky formátu A4 tak, aby byly co nejblíže zádům. Sklopná destička na zpevnění dna batohu zjednoduší ukládání sešitů. Reflexní prvky umí...stěné na přední straně, obou bocích batohu i na ramenních popruzích zvýší viditelnost dítěte v nepříznivém počasí, šeru a za tmy.
lehká konstrukce vhodná pro prvňáčky a děti s drobnou postavou ergonomický polstrovaný zádový panel 7 cm široké a 36 cm dlouhé příjemně polstrované ramenní popruhy s horními a dolními sponami pro úpravu délky a magnetickým koncem pro sepnutí prodyšný odnímatelný bederní popruh s možností nastavení délky
výškově nastavitelný hrudní popruh pro lepší fixaci ramenních popruhů hlavní komora vybavená kompresní kapsou s postranními gumičkami pro fixaci těžkých učebnic co nejblíže zádům integrovaný organizér s přihrádkami na diář, propisku, mobil, nabíjecí kabel a powerbanku 2 menší přední kapsy na drobnosti, do spodní kapsy se vejde penál nebo krabička na svačinu.
2 boční síťované kapsy na láhev a deštník polstrované ucho do ruky pevné poutko na pověšení 4 plastové nožky chránící dno před vlhkem a ušpiněním jmenovka všitá v zadní komoře reflexní prvky jsou z hlediska nezávadnosti v souladu s normami EU součástí je přívěsek síťovaný sáček na přezku lze dokoupit zvlášť prodloužená záruka 3 roky

Produkt je výrobek značky Bagmaster ,distribuovaný s EAN kódem 8591805013910.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Bagmaster.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 290,- Kč
Detail
715,- Kč
Detail
999,- Kč
Detail

Pánská kožená taška na notebook Ashwood Bens - hnědá

Hnědá / Přírodní kůže / Pro muže / Ashwood leather
4 799,- Kč
Detail
849,- Kč
Detail

Černá cestovní taška Thule Chasm

černá / 100 % nylon / Pro ženy / Thule
4 599,- Kč
3 679,- Kč
Detail
6 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bagmaster a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bagmaster najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bagmaster Dopi 23 C Grey/Yellow
Právě si prohlížíte...

2190,- Kč