OXFORD F1 Mini, objem 7l

OXFORD F1 Mini,  objem 7l
1 089 949 995
1 089,- Kč

Původní cena: 949,- Kč


Hodnocení:


OXFORD F1 Mini, objem 7l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, přeprava nákladů pomocí vozidel, tašky a nosiče na motorky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným OXFORD F1 Mini, objem 7l .

Detailní informace

Tankvak OXFORD F1 Mini,
objem 7l:
Rádi cestujete na vašem motocyklu, ale není vám příjemné mít na zádech neustále batoh? Tento problém vyřeší cestovní brašna na motocykl Oxford. Díky svému neutrálnímu designu je vhodná na širokou škálu motocyklů a nejen to. V případě, že chcete odejít od motocyklu, tak můžete odepnout základnu brašny a použít ji jako klasickou brašnu. Aby byl tank vak všestranně použitelný, je doplněn reflexními prvky.
Klíčové vlastnosti OXFORD F1 MiniBrašně Oxford dominuje šedočerný designKompatib...ilita se širokou škálou motocyklůKvalitní materiál s vysokou odolností proti roztrhnutíSoučástí brašny je vyjímatelná voděodolná vložkaReflexní prvkyObjem 7 lDeštiodolný vstup na vedení kabelů od GPS apod.
S Oxford F1 Mini time kamkolivAčkoli to na první pohled nemusí vypadat, tak je Oxford F1 Mini time vhodný kamkoliv, je jen možné dojet. Je odolný vůči dešti, sněhu nebo vysokým teplotám. Pro větší trvanlivost produktu je vytvořen z Nylonu 420D s Ripstop úpravou, která zajistí odolnost proti prasknutí či roztržení.
Hlavní je bezpečnostUrčitě to znáte. Člověk, který má na zádech batoh nebo jiné zavazadlo, je daleko méně hbitý a může být více unavený. S tankbag Oxford se tedy budete cítit pohodlně, pohybově neomezení a ještě k tomu bezpečněji, protože má na sobě několik reflexních prvků. Mezi další další výhodu patří jednoduché sundán z motocyklu a nasazení s ramenními popruhy jako batoh.

Produkt je výrobek značky Oxford ,distribuovaný s EAN kódem 5030009233715.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Oxford, Díly a příslušenství vozidel Oxford, Přeprava nákladů pomocí vozidel Oxford, Tašky a nosiče na motorky Oxford.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

985,- Kč
890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

OXFORD F1 Mini, objem 7l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, přeprava nákladů pomocí vozidel sleva, tašky a nosiče na motorky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oxford a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oxford najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OXFORD F1 Mini, objem 7l
Právě si prohlížíte...

1089,- Kč