Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L

A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, přeprava nákladů pomocí vozidel, tašky a nosiče na motorky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L .

Detailní informace

Tankvak A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L:A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L poslouží jako praktický úložný prostor umístěný na nádrži motorky, když už máte plné kufry, nebo se nechcete zdržovat náročnější instalací montážních sad. Poskytne solidní prostor s objemem 31 l, takže v něm bezpečně uložíte takovou spoustu věcí, takže skoro nemusíte přemýšlet, bez čeho se na cestách obejdete. Tankvak je určený k umístění
na nádrž motocyklu. Tankvak A-PRO lze nainstalovat překvapivě snadno a během krátkého okamžiku prostřednictv...ím silných magnetů ve spodní části. Určitě se vám bude líbit jeho černá barva. Důležité vlastnosti tankvaku A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L Úložný prostor o objemu tankvaku A-PRO 31 l Rychlá a snadná instalace pomocí velkých a silných magnetů Tankvak A-PRO je určený k instalaci na nádrž Snadné přenášení díky madlu Integrovaná pláštěnka Barva tankvaku: černá Materiálem tankvaku je textil Rozměry: 26 × 33 × 40 cm Tankvak A-PRO je skvělý parťák na cesty Na výrobu tankvaku byl použit hlavně materiál textil, který se vyznačuje pevností a odolností. Není ani důvod obávat se jízdy v dešti. Tankvak A-PRO se dešti ubrání pláštěnkou. A s pomocí madla do ruky je velmi pohodlné tankvak přenášet, když jej nechcete nechat na motocyklu.

Produkt je výrobek značky A-pro ,distribuovaný s EAN kódem 5180000015046.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto A-pro, Díly a příslušenství vozidel A-pro, Přeprava nákladů pomocí vozidel A-pro, Tašky a nosiče na motorky A-pro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

5 169,- Kč
4 984,- Kč
Detail
5 489,- Kč
5 269,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, přeprava nákladů pomocí vozidel sleva, tašky a nosiče na motorky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce A-pro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku A-pro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

A-PRO Nastavitelný textilní tankvak, 25-31L
Právě si prohlížíte...

857,- Kč