ATLANTIS Talíř 28 cm - černá

ATLANTIS Talíř 28 cm - černá
ATLANTIS Talíř 28 cm - černá
ATLANTIS Talíř 28 cm - černá
ATLANTIS Talíř 28 cm - černá
399 399 305
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


ATLANTIS Talíř 28 cm - černá z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, stolní nádobí, nádobí, talíře, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Butlers a budete spokojení s dodaným ATLANTIS Talíř 28 cm - černá .

Detailní informace

vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby S naší sérií nádobí ATLANTIS v trendy boho stylu a živých tvarech si na Váš prostřený stůl pořídíte notnou dávku extravagance. Kameninový talíř v černé barvě byl ručně vyroben v Portugalsku. Díky reflexní glazuře vznikají nepravidelné přechody barvy, které dělají z každého kousku opravdový unikát. Řada Atlantis je k dostání v několika různých barvách, které lze krásně kombinovat, takže si na Vašem stole vždy dopřejete špetku svěží změny. Díky centrálně rozvržené barvě ala duhovka spolu všechny ...díly perfektně ladí. Každý kousek této řady je vhodný do myčky nádobí i mikrovlnné trouby.

Produkt je výrobek značky Atlantis ,distribuovaný s EAN kódem 4035644582564.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Atlantis, Kuchyně a jídelny Atlantis, Stolní nádobí Atlantis, Nádobí Atlantis, Talíře Atlantis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ATLANTIS Talíř 28 cm - černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, stolní nádobí sleva, nádobí sleva, talíře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Atlantis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Atlantis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ATLANTIS Talíř 28 cm - černá
Právě si prohlížíte...

399,- Kč