Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Univerzální držák pro svítilny 360° Walther®

Univerzální držák pro svítilny 360° Walther®

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Univerzální držák pro svítilny 360° Walther® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Univerzální držák pro svítilny 360° Walther® .

Detailní informace

Univerzální držák Walther 360° je vhodný pro nošení nejrůznějších druhů taktických svítilen na opasku. Nabízí možnost nastavení různého průměru přenášené baterky. 
Mimořádně flexibilníDržák je vyroben z tvrzeného polymeru, který je zárukou, že bude spolehlivě fungovat i v těch nejnáročnějších podmínkách. Jednoduše do něj upnete nejrůznější ruční taktické svítilny s průměrem těla od 20-30 mm. Mechanismus je připevněn k opasku sponou a lze jej nastavit v rozsahu 360 stupňů a zvolit si přístup ke svítilně podle svých prefe...rencí.
Benefity, o kterých musíte vědět:plast vyztužený skleněnými vláknyotočný v rozsahu 360°snadná instalacepro různé průměry svítilenvčetně spony na opasek do 50 mm šířkyjednoduché nastavení 

Produkt je výrobek značky Walther® ,distribuovaný s EAN kódem 4000844654434.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Walther®, Nářadí a nástroje Walther®, Svítilny a čelovky Walther®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Univerzální držák pro svítilny 360° Walther® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Walther® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Walther® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Univerzální držák pro svítilny 360° Walther®
Právě si prohlížíte...

349,- Kč