Svítilna TA30 V2.0 1300 lm NexTorch®

Svítilna TA30 V2.0 1300 lm NexTorch®
2 290 2 290 1616
2 290,- Kč

Původní cena: 2 290,- Kč


Hodnocení:


Svítilna TA30 V2.0 1300 lm NexTorch® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Svítilna TA30 V2.0 1300 lm NexTorch® .

Detailní informace

Výkonná taktická svítilna Svítilna TA30 V2.0 1300 lm NexTorch je taktická svítilna pro každého, kdo hledá výkonnou svítilnu do každé situace. Jedná se o 2. generaci oblíbeného modelu TA30. Obrovskou předností tohoto modelu je vysoký výkon. 
Univerzální využití Pro běžné úkony poslouží základní režim. V případě, že budete potřebovat vysoký výkon, není problém zapnout nejvýkonnější režim. Vysoký světelný tok oceníte také v případě zapnutí stroboskopického režimu, který dokáže spolehlivě oslnit a dezorientovat nepřítele v případě napaden...í. Nechybí ani úsporný režim. Ten sice využívá nízký světelný tok, ale dokáže svítit nepřetržitě velmi dlouho.
Praktické a intuitivní ovládání Svítilna využívá kvalitní a spolehlivé OSRAM P9 LED. Ovládání je maximálně praktické, abyste v případě nouze dokázali rychle a intuitivně přepnout na stroboskopický režim. Mód zapnete pomocí tlačítka na konci svítilny, které je určeno pouze pro ovládání stroboskopu. Aktivovat ho tak zvládnete během zlomku vteřiny bez toho, aniž byste ho museli zdlouhavě hledat mezi klasickými režimy. Pomocí tlačítka můžete jednoduše přepínat mezi momentovým a konstantním režimem. Pokud chcete ovládat klasické světlo a jeho 3 výkonnostní stupně, poslouží vám magnetický rotační spínač na zadní části svítilny. Ten umožňuje snadnou, přesnou a rychlou manipulaci jednou rukou.
Odolná konstrukce Hlava svítilny je po obvodu doplněna o vysoce odolné nanokeramické hroty, které skvěle poslouží v případě, kdy budete nuceni rozbít sklo automobilu nebo okno. Konstrukce svítilny je designována tak, aby vydržela i v případě, kdy vám svítilna vypadne z ruky. Vydrží pád z výšky až 2 metrů a ponoření do hloubky 2 metrů. Bez problémů ji tak můžete používat v jakémkoliv počasí. Tělo svítilny je vyrobeno z lehkého, ale vysoce odolného leteckého hliníku. Pohodlné je tak i celodenní nošení. Praktická je také odnímatelná klipsna pro připevnění svítilny na poutko nebo za opasek.
Snadné dobíjení Svítilna využívá dobíjecí Li-ion 18650 baterii. Pokud ale zrovna nebudete mít možnost svítilnu nabíjet, rozhodně oceníte také možnost využít 2 nedobíjecí Li-ion CR123A baterie, které si můžete přibalit do batohu. Nikdy se vám tak nestane, že vám svítilna vypoví službu pokud zrovna nenajdete místo, kde byste mohli svítilnu dobít. Odolná a výkonná svítilna do každé situace.
Mód
Světelný tok (lm)
Dosvit (m)
Výdrž na jedny baterie (na jedno plné nabití)
Low
20
16
40 h
Medium
200
84
6 h
High
1 300
240
2 h 30 min
Stroboskop
1 300
-
-
Taktický stroboskop
1 300
-
-
Momentary
1 300
-
-
Benefity, o kterých musíte vědět:odolné materiálykonstrukce z leteckého hliníkustroboskopický režim, individuální ovládání stroboskopumomentový a konstantní režimvoděodolná norma IPX8vydrží pád ze 2 metrůnanokeramický hrot pro rozbití sklaodnímatelná klipsna pro připevněnílze použít 2 typy baterií

Produkt je výrobek značky Nextorch® ,distribuovaný s EAN kódem 6945064202349.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch®, Nářadí a nástroje Nextorch®, Svítilny a čelovky Nextorch®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svítilna TA30 V2.0 1300 lm NexTorch® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svítilna TA30 V2.0 1300 lm NexTorch®
Právě si prohlížíte...

2290,- Kč