Svítilna T7 Max Hunting Set / 1200 lm NexTorch® - 25% sleva

-25%
Svítilna T7 Max Hunting Set / 1200 lm NexTorch®
2 843 3 790 370
2 843,- Kč

Původní cena: 3 790,- Kč


Hodnocení:


Svítilna T7 Max Hunting Set / 1200 lm NexTorch® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Svítilna T7 Max Hunting Set / 1200 lm NexTorch® .

Zlevněné zboží

Lovecká svítilna T7 Max byla vyvinuta společností Nextorch speciálně pro lov. Její světelný paprsek je úzce ohraničený, takže nabízí daleký dosvit bez ozáření celého lesa. 
Vysoký výkonT7 Max je LED svítilna, kterou ocení každý, kdo potřebuje osvítit vzdálené objekty v přírodě, nebo ve městě. Koncentrovaný paprsek světla z T7 MAX neosvětluje celý les, ale pouze osvětluje cíl s výjimečnou přesností a to na více než kilometrovou vzdálenost.
Odolné tělo Tělo svítilny je vyrobeno z leteckého hliníku s černou eloxovanou úpra...vou. Díky preciznímu utěsnění je T7 MAX vodotěsná dle standardu IPX8, a prachotěsná. Robustní tělo odolá pádu z výšky 1m. Na jejím těle najdete odnímatelnou ocelovou sponu pro zavěšení i otvor pro šňůrku na zápěstí.
Snadné použití Pomocí multifunkčního spínače lze přepínat mezi čtyřmi stupni výkonu, nebo zvolit režim stroboskopu, či SOS signalizaci. Uvnitř svítilny je vestavěná lithiová baterie, kterou lze dobíjet pomocí USB-C portu ze sítě, powerbanky a dalších výstupů.
Další možnosti rozšířeníKe svítilně T7 Max můžete zakoupit další praktické příslušenství. Pomocí držáku svítilny RM85S jí snadno namontujete na zbraň a dálkový spínač TS41-L umožní její snadné ovládání při zacílení.
Benefity, o kterých musíte vědět:výkonný model nejen pro lovextra daleký dosvitčtyři stupně výkonurežim stroboskopuSOS signalizacemultifunkční spínačvyrobená z hliníkové slitinyčerný eloxovaný povrchvestavěná dobíjecí Li-Ion baterienabíjení pomocí USB-Cocelový klip na opasekotvor na závěsnou šňůrkuvoděodolná dle IPX8odolná vůči pádu z 1mkompatibilní s držákem na zbraňmožnost připojení dálkového spínače

Produkt je výrobek značky Nextorch®.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch®, Nářadí a nástroje Nextorch®, Svítilny a čelovky Nextorch®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svítilna T7 Max Hunting Set / 1200 lm NexTorch® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svítilna T7 Max Hunting Set / 1200 lm NexTorch®
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

2843,- Kč