Svítilna T5 Hunting Set 760 lm NexTorch®

Svítilna T5 Hunting Set 760 lm NexTorch®
1 990 1 990 1721
1 990,- Kč

Původní cena: 1 990,- Kč


Hodnocení:


Svítilna T5 Hunting Set 760 lm NexTorch® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Svítilna T5 Hunting Set 760 lm NexTorch® .

Detailní informace

Svítilnový lovecký set Svítilna T5 Hunting Set 760 lm NexTorch je speciálně designovaná pro potřeby lovců a myslivců. Svítilna celkově nabízí 6 světelných módů. Nechybí ani možnost nastavení intenzity světla a momentový nebo konstantní režim. Rozhodně využijete také stroboskopický a S.O.S. režim.
Spolehlivá a výkonná svítilna Základním kamenem celého setu je výkonná svítilna. Svítilna vám umožní pohodlně pozorovat okolí na velkou vzdálenost. Svítilna je vyrobena z lehkého, ale vysoce odolného leteckého hliníku. Díky nízké hmotnosti ta...k můžete mít svítilnu neustále s sebou. Kompaktní tvar umožňuje pohodlně ovládat svítilnu pomocí jedné ruky.
Možnost připevnění na zbraň Sada obsahuje množství doplňků, které vám umožní připevnit svítilnu na zbraň. Nechybí montážní úchyt svítilny na optiku, dálkový spínač pro pohodlnější ovládání a 2 baterie CR123A. Jednotlivé světelné režimy můžete přepínat pomocí tlačítka v zadní části svítilny nebo dálkového spínače. Konektor dálkového spínače jednoduše našroubujete na zadní část svítilny. Svítilna je kompatibilní také s vysokokapacitní Li-ion baterií 18650.
Odolná konstrukce Svítilna vydrží bez poškození pád z výšky 2 metrů a ponoření do hloubky 2 metrů (IPX8). Bez problémů ji tak můžete používat v jakémkoliv počasí. Praktický set pro všechny, kteří hledají spolehlivou svítilnu pro své lovecké aktivity.
Mód
Světelný tok (lm)
Dosvit (m)
Výdrž na jedny baterie (na jedno plné nabití)
Low
45
95
27 h
Medium
220
205
6 h
High
760
400
3 h
Momentary
760
-
-
Stroboskop
760
-
-
S. O. S.
200
-
-
Benefity, o kterých musíte vědět:konstrukce z leteckého hliníku3 stupně intenzity světla6 světelných módůstroboskopický režimS.O.S. režimsnadné ovládánítlačítko pro změnu režimumomentový / konstantní režimlze využít 2 typy bateriívoděodolná norma IPX8vydrží pád ze 2 metrůdálkový spínačmontáž na optiku zbraně

Produkt je výrobek značky Nextorch® ,distribuovaný s EAN kódem 6945064201526.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch®, Nářadí a nástroje Nextorch®, Svítilny a čelovky Nextorch®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svítilna T5 Hunting Set 760 lm NexTorch® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svítilna T5 Hunting Set 760 lm NexTorch®
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč