Svítilna P8 / 1300 lm NexTorch®

Svítilna P8 / 1300 lm NexTorch®
1 390 1 390 682
1 390,- Kč

Původní cena: 1 390,- Kč


Hodnocení:


Svítilna P8 / 1300 lm NexTorch® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Svítilna P8 / 1300 lm NexTorch® .

Detailní informace

Svítilna NexTorch P8 / 1300 lm nabízí v kompaktním těle vysoce výkonného pomocníka pro každodenní použití. Má vysoce odolnou konstrukci a díky vestavěné dobíjecí baterii se snadno používá.
Spolehlivý EDC modelNexTorch P8 je mimořádné kompaktní a výkonná EDC svítilna. Její tělo je zhotovené z leteckého hliníku, díky čemuž je lehká a odolná. Protiskluzová textura na rukojeti poskytuje pevný úchop za všech podmínek. Na přední obrubě najdete 3 tvrdé zirkonové hroty, které lze použít k rozbití skla, nebo obraně. Konstrukce je nárazuvzdorná... a voděodolná dle normy. 
Jednoduché ovládáníSvítilna nabízí snadné ovládání pomocí dvou bočních spínačů, které slouží k přepínání tří úrovní jasu a režimu stroboskopu. Otočením hlavy proti směru hodinových ručiček se objeví skrytý nabíjecí port Type-C, kterým se nabíjí vestavěná baterie typu 18650. Úroveň nabití snadno zjistíte pomocí indikátoru vedle přepínače režimů.
Benefity, o kterých musíte vědět:výkonný EDC modelvyrobená z hliníkové slitinyzirkonové hroty pro rozbití sklakompaktní velikostvysoký světelný výkondva boční přepínačetři úrovně jasurežim stroboskopuindikátor stavu nabitívodotěsná dle IPX7odolná vůči nárazuprotiskluzová texturavestavěná dobíjecí baterienabíjení pomocí USB-C

Produkt je výrobek značky Nextorch®.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch®, Nářadí a nástroje Nextorch®, Svítilny a čelovky Nextorch®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svítilna P8 / 1300 lm NexTorch® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svítilna P8 / 1300 lm NexTorch®
Právě si prohlížíte...

1390,- Kč