Svítilna P5G SET Dual-Light 800 lm NexTorch® - 25% sleva

-25%
Svítilna P5G SET Dual-Light 800 lm NexTorch®
2 243 2 990 865
2 243,- Kč

Původní cena: 2 990,- Kč


Hodnocení:


Svítilna P5G SET Dual-Light 800 lm NexTorch® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Svítilna P5G SET Dual-Light 800 lm NexTorch® .

Zlevněné zboží

Univerzální lovecká svítilna
Svítilna P5G SET Dual-Light 800 lm NexTorch je kompaktní svítilna pro všechny, kteří hledají spolehlivý zdroj světla. Svítilna disponuje 2 módy barevného světla (bílé/zelené), díky čemuž je ideální pro lovecké aktivity. Bílé světlo slouží pro potřeby běžného svícení. Zelené světlo je vhodné především pro lovecké aktivity. Množství zvířat totiž zelené světlo nevnímá. Máte tak možnost dostat se ke zvěři na bližší vzdálenost bez toho, aniž by si vás všimla. 
Intuitivní ovládání
Přepínání mezi b...arevnými režimy je řešeno pomocí otočného spínače na hlavě svítilny. Změna režimu je tak velice plynulá a není problém svítilnu ovládat pomocí jedné ruky. Tvar světelného paprsku je univerzální a vytváří soustředěný paprsek v obou barevných režimech. Svítilnu lze zapnout/vypnout pomocí tlačítka na zadní straně svítilny. Zároveň je skrze tlačítko možné aktivovat momentový mód, změnit intenzitu světla nebo zapnout stroboskopický či S.O.S. režim.
Nastavitelná intenzita světla Na výběr máte ze 2 intenzit světla. Výdrž baterie je závislá na aktuálně zvoleném režimu barvy světla.
Praktické nabíjení Svítilna je doplněna o přímé napájení pomocí micro USB. Konektor je chráněný před prachem, vodou a nečistotami díky vysouvací ochranné části. Svítilna využívá dobíjecí baterii 18650. Pokud ale zrovna nebudete mít možnost svítilnu dobít, rozhodně oceníte také možnost použít 2 nedobíjecí CR123A baterie, které si můžete přibalit do batohu. Nikdy se vám tak nestane, že vám svítilna vypoví službu pokud zrovna nenajdete místo, kde lze nabíjet.
Odolná konstrukce Svítilna splňuje voděodolné normy IPX4, takže ji můžete bez problémů používat v jakémkoliv počasí a to i v dešti. Konstrukce je vyrobena z lehkého, ale vysoce odolného leteckého hliníku a vydrží pád z výšky 1 metru. Praktická svítilna nejen pro lovecké aktivity.
Mód
Světelný tok (lm)
Dosvit (m)
Výdrž na jedny baterie (na jedno plné nabití)
Low (bílé světlo)
45
246
27 h
High (bílé světlo)
800
246
3 h 38 min
Momentary (bílé světlo)
800
246
-
Stroboskop (bílé světlo)
800
246
-
S. O. S. (bílé světlo)
100
246
-
Low (zelené světlo)
27
224
30 h
High (zelené světlo)
200
224
5 h 1 min
Momentary (zelené světlo)
200
224
-
Stroboskop (zelené světlo)
200
224
-
S. O. S. (zelené světlo)
40
224
-
Benefity, o kterých musíte vědět:konstrukce z leteckého hliníku2 režimy barevného světla - bílé a zelené světlo2 stupně intenzity světlastroboskopický režimS.O.S. režimotočný spínačtlačítko pro změnu režimůmomentový / konstantní režimpřímé nabíjení micro USBlze využít 2 typy bateriívoděodolná norma IPX4vydrží pád z 1 metru

Produkt je výrobek značky Nextorch® ,distribuovaný s EAN kódem 6945064200208.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch®, Nářadí a nástroje Nextorch®, Svítilny a čelovky Nextorch®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svítilna P5G SET Dual-Light 800 lm NexTorch® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svítilna P5G SET Dual-Light 800 lm NexTorch®
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

2243,- Kč