Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Svítilna Lance Pen / 290 lm PowerTac®

Svítilna Lance Pen / 290 lm PowerTac®

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Svítilna Lance Pen / 290 lm PowerTac® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Svítilna Lance Pen / 290 lm PowerTac® .

Detailní informace

Vždy po ruce
Kapesní svítilna Powertac Lance je oblíbená především díky svým kompaktním rozměrům. Tělo svítilny má rozměry klasického psacího pera, takže není problém ji mít neustále při sobě. Díky praktické klipsně ji můžete nosit neustále v kapse u košile nebo kalhot. Využití si najde také při výletech a akcích, kde chcete minimalizovat váhu svého batohu. Baterka je voděodolná, takže ji můžete bez obav používat také za deště. Malá skladná baterka nahradí velké a těžké svítilny a poskytne dostatek světla pro běžné aktivity.
Malá ale ...šikovná
Přestože je svítilna rozměrově opravdu malá poskytuje uživatelům poměrně slušný výkon. Svítilna může svítit maximální silou 290 lumenů a světelný paprsek dosvítí až 141 metrů daleko. Produkt je tak vhodný pro všechny, kteří chtějí nahradit neskladné a neefektivní svítilny za něco opravdu malého, co v batohu nezabere téměř žádné místo, a přesto nabídne dostatečný výkon. Svítilna je doplněna o praktický protiskluzový grip a odolná konstrukce vydrží pád do výšky dvou metrů.
Výkon a výdrž
Svítilna je napájena pomocí dvou AA baterií a nabízí dva světelné režimy o síle 95 až 290 lumenů. V případě, že by vám zbývala pouze poslední baterie ani to není problém, svítilnu lze využít i v případě, že do ní vložíte pouze jednu AA baterii, ale je nutno počítat s poklesem výkonu. Kromě toho nabízí také režim stroboskopu, díky kterému můžete v případě nouze signalizovat nebo oslnit případného agresora. Za zmínku stojí také výdrž baterie, která při nejvyšším zatížení zvládne svítit téměř 1,5 hodiny.
Mód
Světelný tok (lm)
Výdrž na jedny baterie (hod)
2x AA Low
95
3,86
2x AA High
290
1,4
2x AA Stroboskop
290
2,8
1x AA Low
55
3,9
1x AA High
188
1,3
1x AA Stroboskop
188
2,6


Benefity, o kterých musíte vědět:

kompaktní rozměry

praktická klipsna pro upevnění

nízká hmotnost

výdrž baterie

odolná konstrukce

voděodolnost

protiskluzový grip

dosah až 141 metrů

Produkt je výrobek značky Powertac® ,distribuovaný s EAN kódem 8156980131080.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Powertac®, Nářadí a nástroje Powertac®, Svítilny a čelovky Powertac®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Svítilna Lance Pen / 290 lm PowerTac® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Powertac® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Powertac® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Svítilna Lance Pen / 290 lm PowerTac®
Právě si prohlížíte...

990,- Kč