Předsazená M-LOK® montáž na svítilnu Magpul®

Předsazená M-LOK® montáž na svítilnu Magpul®
580 580 626
580,- Kč

Původní cena: 580,- Kč


Hodnocení:


Předsazená M-LOK® montáž na svítilnu Magpul® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Předsazená M-LOK® montáž na svítilnu Magpul® .

Detailní informace

Hledáte způsob, jak nejlépe upevnit svítilnu na vaši zbraň s M-LOK předpažbím? Dost možná oceníte tuto předsazenou montáž!
Montáž na M-LOK Předsazená M-LOK montáž na svítilnu Magpul je univerzální svítilnová montáž. Montáž je kompatibilní se všemi M-LOK systémy. Díky této předsazené montáži můžete na M-LOK systém připevnit jakékoliv příslušenství, které lze upevnit na montážní lištu MIL-STD-1913. 
Promyšlený design Díky ergonomickému tvaru lze na montáž umístit širokou škálu příslušenství. Profil a výška montáže zaručuje, že vešk...eré upevněné příslušenství zůstane nízko, takže profil zbraně zůstane co nejmenší. Montáž má pro větší pohodlí a bezpečnost zaoblené konce a rohy.
Kvalitní materiály Montáž je vyrobena ze zesíleného a velice odolného polymeru. Použitý materiál minimalizuje hmotnost, takže ke zbrani zbytečně nepřidáváte hmotnost navíc. Veškeré příslušenství pro upevnění je součástí balení. 
Benefity, o kterých musíte vědět:nízký profilodolné materiálynízká hmotnostkompatibilní s MIL-STD-1913ergonomický designzaoblené konce a rohy

Produkt je výrobek značky Magpul®.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Magpul®, Nářadí a nástroje Magpul®, Svítilny a čelovky Magpul®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Předsazená M-LOK® montáž na svítilnu Magpul® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magpul® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magpul® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Předsazená M-LOK® montáž na svítilnu Magpul®
Právě si prohlížíte...

580,- Kč