Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá

Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá
Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá
Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá
Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá
449 449 68
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá .

Detailní informace

Pracovní svítilna Winner Group Pořiďte si všestranného pomocníka v podobě multifunkční svítilny WG1 od společnosti Winner Group. Pyšní se kvalitním zpracováním a je vybavena nejmodernější technologií COB, díky čemuž vám poskytne maximálně skvělé osvětlení nejen při náročné práci. Kvalitní zpracování Svítilna je vyrobena ze slitiny hliníku a ABS, což produktu propůjčuje lehkost a zároveň i velkou odolnost. Využívá nejmodernější COB technologie a LED diody jsou tak jasnější a spotřebovávají méně energie. Navíc disponuje čtyřmi světelnými módy od ...silnějšího a slabšího studeného bílého světla přes červené až po výstražné červené světlo. Svítilna je poháněna třemi tužkovými bateriemi AA, které nejsou součástí balení. Všestranné využití Kromě osvětlení nabízí tato multifunkční svítilna i hrot pro bezpečné rozbití například autoskla, implementovanou čepel pro rozříznutí lanka nebo bezpečnostních pásů v automobilu a taky výsuvnou anténu s magnetickým zakončením pro sběr drobných kovových předmětu ze země či z těžko dostupných míst. Nebude vám překážet Svítilnu je možné taktéž zavěsit pomocí háčku umístěného na horní straně nebo uchytit díky magnetickému povrchu na spodní straně a vy tak k práci můžete využít obě ruce a svítilna vám nebude nijak překážet.

Produkt je výrobek značky Winner Group ,distribuovaný s EAN kódem 8591194110092.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Winner Group, Nářadí a nástroje Winner Group, Svítilny a čelovky Winner Group.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Winner Group a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Winner Group najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pracovní svítilna WG1, ruční, multifunkční, černá
Právě si prohlížíte...

449,- Kč