Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nextorch Saint Torch 30

Nextorch Saint Torch 30

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nextorch Saint Torch 30 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nextorch Saint Torch 30 .

Detailní informace

Vysoce výkonná ultra jasná baterka. Je vybavena třemi neutrálními bílými LED diodami s výkonem 5600 lumenů. Obsahuje optimalizovanou designovou odrazovou misku, která poskytuje široký rozsah osvětlení a světelný paprsek do vzdálenosti 480 m. Napájí se pomocí čtyř 2600 mAH velkokapacitních akumulátorových baterií s dobou nabíjení 3 hodiny. Využívá k tomu USB port typu C, který zajišťuje rychlejší nabíjení. Kromě napájení baterky dokáže fungovat i jako vysokokapacitní vodotěsný přenosný zdroj pro nabíjení digitálních zařízení jako mobilní telefon...y, nebo iPady. Je vybaven 4 LED diodami pro indikaci stavu výkonu, ramenním popruhem, nebo přenosným obalem. LED: CREE XHP50B, Materiál: Letecký hliník 6061-T6, Povrchová úprva: tvrdé eloxování typu III, Rozměry: 200 x 50 x 82 mm, Hmotnost: 728 g, Odolnost proti nárazu: 1 m, Odolnost vůči vodě: IPX-7, 1 m pod vodou Světelný tok : 5600 lm Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Nextorch ,distribuovaný s EAN kódem 6945064203704.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch, Nářadí a nástroje Nextorch, Svítilny a čelovky Nextorch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nextorch Saint Torch 30 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nextorch Saint Torch 30
Právě si prohlížíte...

6090,- Kč