Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nextorch GT-AAA White

Nextorch GT-AAA White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nextorch GT-AAA White z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nextorch GT-AAA White .

Detailní informace

Infračervené LED signální světlo, určené pro taktické, nouzové nebo jiné vojenské operace. Díky infračervenému LED světlu s výkonem 850 nm, nabízí zřetelný infračervený obraz a může fungovat jako součást zařízení pro noční vidění. Kromě toho poskytuje tři různé pracovní režimy (vysoká intenzita, nízká intenzita a strobo), průhledný design se schopností svítit v úhlu 360 °, spínač pro aktivaci a tělo z polyesterové pryskyřice a leteckého hliníku. Díky své vodotěsné konstrukcí dokáže fungovat až do hloubky 200 m. Světlo je vybaveno technologií GT...K, díky níž může být připnuté k přilbám OPS-CORE ARC nebo k jinému povrchu vybavenému suchým zipem. LED: IR 850 nm LED, Výkon: vysoký, nízký, Strobe, Provozní doba: 5h30min / 27h / -, Baterie: 1x AAA, Rozměry: 77 x 16 m, Hmotnost. 27 g, Odolnost proti nárazu: 1,5 m, Odolnost proti vodě: IPX-8, 200 m pod vodou, Barva: White Země původu : Čína Barva podle výrobce : Bílá

Produkt je výrobek značky Nextorch ,distribuovaný s EAN kódem 0819942010950.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch, Nářadí a nástroje Nextorch, Svítilny a čelovky Nextorch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nextorch GT-AAA White a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nextorch GT-AAA White
Právě si prohlížíte...

470,- Kč