Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nextorch Eco Star Light Green 48 lm Čelovka Čelovka - 13% sleva

-13%
Nextorch Eco Star Light Green 48 lm Čelovka Čelovka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nextorch Eco Star Light Green 48 lm Čelovka Čelovka z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nextorch Eco Star Light Green 48 lm Čelovka Čelovka .

Zlevněné zboží

Čelovkový set, který bude vyhovovat všem vašim potřebám. Je vybaven kompaktním, odnímatelným světlometem s výkonem 48 lumenů. Díky tomu se může používat jako komfortní čelovka, ale i jako víceúčelové klipové světlo, které lze připevnit prakticky kdekoliv. Je napájeno pomocí dvou AAA baterií. LED: 2x Nichia bílé LED, 1x Nichia červené LED, Výkon: 48 lm / 6lm / 5lm (červené) / S.O.S., Provozní doba: 8h / 49H / 110h 30 min, Dosah: 16 m, Rozměry: 54 x 42 x 21 mm , Hmotnost: 71 g, Odolnost proti nárazu: 1 m, Odolnost vůči vodě: IPX-4, Barva: Green T...yp : Čelovka Barva podle výrobce : Light Green Světelný tok : 48 lm Hmotnost : 61 g Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Nextorch ,distribuovaný s EAN kódem 6936852564435.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Nextorch, Nářadí a nástroje Nextorch, Svítilny a čelovky Nextorch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nextorch Eco Star Light Green 48 lm Čelovka Čelovka a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nextorch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nextorch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nextorch Eco Star Light Green 48 lm Čelovka Čelovka
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

364,- Kč