Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Magnetická montáž pro svítilny

Magnetická montáž pro svítilny
Magnetická montáž pro svítilny
Magnetická montáž pro svítilny
Magnetická montáž pro svítilny

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Magnetická montáž pro svítilny z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Magnetická montáž pro svítilny .

Detailní informace

Odnímatelná a praktická montáž
Magnetická montáž pro svítilny (E5, M5, Cadet, E9, Warrior, Warrior R) PowerTac® je určena pro všechny, kteří často mění zbraně a potřebují univerzální montáž pro svítilnu, kterou lze snadno a rychle přesunout z jedné zbraně na druhou.
Montáž je univerzální, takže ji snadno připevníte na téměř jakoukoliv běžně používanou hlaveň. V případě potřeby montáž díky magnetickému upínání velice snadno odepnete a přesunete na jinou zbraň. Montáž na hlavni zbraně drží pomocí dvojice silných magnetů. Nemusí...te tak mít obavy o to, že by svítilna s montáží na hlavni nedržela nebo nebyla stabilní.
Široká variabilita
Montáž je designovaná pro svítilny E5, M5, Cadet, E9, Warrior a Warrior R. Svítilnu do montáže jednoduše vložíte a zajistíte jistící krytkou, kterou utáhnete aretačním šroubem. Svítilna tak v montáži pevně drží za jakýchkoliv okolností.
Montáž je vyrobena z odolných materiálů, které vydrží i náročné bojové podmínky. Hlavní výhodou produktu je snadná manipulace, rychlá montáž, demontáž a stabilní uchycení montáže na hlavni.
Benefity, o kterých musíte vědět:
kompatibilní s velkým množstvím svítilenodolná konstrukcesnadná manipulaceodolné materiálysilné a spolehlivé magnetysnadné připnutí a odepnutí montáže

Produkt je výrobek značky Powertac®.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Powertac®, Nářadí a nástroje Powertac®, Svítilny a čelovky Powertac®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Magnetická montáž pro svítilny a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Powertac® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Powertac® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magnetická montáž pro svítilny
Právě si prohlížíte...

779,- Kč