Ledlenser čelovka ih5r

Ledlenser čelovka ih5r
1 490 1 490 2137
1 490,- Kč

Původní cena: 1 490,- Kč


Hodnocení:


Ledlenser čelovka ih5r z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Ledlenser čelovka ih5r .

Detailní informace

V případě potřeby pak můžete díky inovativnímu montážnímu systému několika jednoduchými kroky čelovku proměnit v univerzální víceúčelovou lampu. Díky pokročilému zaostřovacímu systému a variabilnímu otočnému mechanismu můžete kužel světla přizpůsobovat svým potřebám, gumový potah hlavy zajišťuje stabilitu a díky kovové sponě navíc máte řadu možností připevnění. Jako zdroj můžete použít klasické AA baterie či dobíjecí Li-Ion baterii, což poskytuje ještě větší flexibilitu použití.
lehká a kompaktní
až 400 lumenů
odolná
dobíjec...í baterie
variabilní připevnění
Advanced Focus System
Spojením čočky a reflektoru vznikla unikátní technologie, která nemá ve světě obdoby Vznikla tak reflektorová čočka umožňující zaostření paprsku světla s plynulým přechodem z širokého homogenního kruhu světla do ostrého svazku a naopak. Ostření se provádí jednoduchým posunutím hlavy svítilny dopředu (zaostření) nebo dozadu (rozostření). Svítilny LEDLENSER jako jediné na světě využívají principu lomu světla. Běžné svítilny pouze odrážejí světlo od reflexních ploch uvnitř hlavy svítilny.
Mezinárodní patenty AFS: Patent-No. China: ZL 200680000752.1Patent-No. Europe: EP 1880 139 B1Patent-No. USA: 7,461,960Patent-No. HongKong: 1108730
Dual Power
Technologie Dual Power Source je velmi praktická funkce pro dlouhé cesty. Umožňuje jako zdroj energie využít buď originální dobíjecí akumulátor, nebo tužkové baterie. Svítilna automaticky rozpozná připojený zdroj a na základě jeho parametrů přizpůsobí výkon.
Parametry:
energy saving program
dosah světla: 180/40 m
světelný tok: 400/20 lumenů
doba svícení: 4/35 h
hmotnost: 98 g
baterie: Li-ion
dobíjení: ano
kapacita baterie: 2,77 Wh
LED: High Power LED
certifikát odolnosti: IP54

Produkt je výrobek značky Ledlenser ,distribuovaný s EAN kódem 4058205016025.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Ledlenser, Nářadí a nástroje Ledlenser, Svítilny a čelovky Ledlenser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ledlenser čelovka ih5r a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ledlenser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ledlenser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ledlenser čelovka ih5r
Právě si prohlížíte...

1490,- Kč